Локомотив ПловдивФутбол

Изключителна изложба открива Черно-бяла Коледа 2019

Фенклуб Локомотив Пловдив публикува информация относно четиринадесетото издание на Черно-бялата Коледа.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста на фенклуба без редакторска намеса:

Изключителна изложба вдига завесата на Черно-бяла Коледа 2019

Четиринадесетото поред издание на Черно-бялата Коледа ще бъде запомнящо се с нещо изключително. Преди същинската част всички гости ще могат да съживят спомените си за славни периоди от историята на нашия клуб на изложбата на черно-бели реликви, която стартира от 11 часа.

На нея ще бъдат изложени уникални по рода си експонати като фланелката на неподражаемия Марадона, която той разменя с тази на нашата легенда Аян Садъков след мача между България и Аржентина на Световното първенство в Мексико през 1986 г. Какво по-голямо признание за нашия бате Айко! Ще можем видим също така фланелката на нашата легенда от осминафиналния мач с Мексико от същото първенство.

Очакват ви и фланелката му от последния мач през сезон 1991 – 1992 г., когато футболистите на Пловдивския любимец, водени от вещия в занаята Атанас Драмов се окичиха с бронзовите медали в първенството на България, както и неговият медал.

Фенклуб Локомотив Пловдив изказва благодарности на семейството на Аян Садъков за възможността да видим тези свещени за всички нас реликви!

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker