бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Играчите на Ботев със суха тренировка след почивката

Футболистите на Ботев подновиха занимания след почивния ден, който получиха във вторник. Сутрешната тренировка в сряда премина на два етапа изцяло без топка, съобщава сайтът на клуба.

В нея се включиха всички футболисти, като те бяха разделени на две групи. Първата част от заниманието се изчерпа с тичане на терените на спортен комплекс “Фанатик”, след което “канарчетата” продължиха със силови упражнения във фитнеса на хотела.

За следобедната си тренировка Ботев ще използва за първи път различен терен. “Жълто-черните” ще се подготвят за последната контрола с Домжале на едно от игрищата на Мардан Спорт Комплекс.

Те имаха планове да изиграят контрола и с черногорския Рудар, но в последния момент я отложиха и ще премерят сили само със словенците, преди да поемат пак наобратно към България.

Източник: botevplovdiv.bg

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на Efbet. Регистрирай се сега от ТУК >>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker