Локомотив ПловдивФутбол

За Локомотив (Пд) провалът срещу Верея е напълно изключен!

Днес по обед от 12:30 часа Локомотив (Пд) гостува на последния Верея в среща от 17-ия кръг на Първа лига. Заралии все още нямат победа през сезона, като са постигнали единствено четири равенства.

Локомотив се представя на приливи и отливи и е в серия от три поредни мача без победа – 2 загуби и едно равенство, а последният им успех е с 2:1 над Витоша в Пловдив в края на октомври. Треньорът Бруно Акрапович има проблеми със състава, тъй като наказания изтърпяват Димитър Везалов, Анте Аралица и Симеон Райков. С контузия е крайният бранител Милош Петрович.

В групата се завръща Парвизджон Умарбаев, който напоследък загуби доверието на босненския треньор. Пловдивчани ще се опитат да спечелят на всяка цена, за да си възвърнат самочувствието преди дербито с Ботев във вторник.

Възпитаниците на Небойша Миличич пък не са отбелязвали гол вече 450 минути. Последният отбелязан гол на Верея е от 19 октомври, когато Антон Огнянов вкара за 2:2 срещу Ботев Враца в Стара Загора. В предишния кръг Верея загуби с 0:6 от Берое, което предизвика поредните катаклизми в отбора.

Вероятни стартови състави:

Верея: Рамничану, Здр. Илиев, Иванов, Кошут, Корупис, Василиев, Ндомбоу, Вошурович, Малек, Мечев, Мартинович

Локо Пд: Луков, Томашевич, Езе, Масоеро, Абдулахи, Банович, Буна, Ожболт, Д.Илиев, Карагарен, Посинкович

Акрапович продължава да бъде без няколко основни играчи преди двубоя с Верея

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker