Ботев ПловдивФутбол

Заплатата на Хамза – поредният кьорфишек изстрелян по адрес на Ботев

Заплатата на тунизийския нападател на Ботев Пловдив Юнес Хамза бе обявена вчера в софийска медия, която се позовава на свои източници. Все пак тази информация се оказа поредният кьорфишек изстрелян по адрес на пловдивчани.

Спорният сайт твърди, че Хамза взима “скромните” за българското първенство 30 хиляди евро заплата, което на пръв поглед е леко шокиращо, предвид факта, че се намираме в България.

От Ботев Пловдив се свързаха с TribunaPlovdiv.bg и обявиха, че тази новина не отговаря на истината. От клуба на “канарчетата” също добавиха, че Хамза взема десетки хиляди левове по-малка заплата от обявеното.

Остават съмненията, че тази новината е излязла с цел да се нагнети напрежение у футболистите на “жълто-черните”. Сега на ръководството на Ботев ще бъде трудно да убеди футболистите, които ще бъдат привлечени през лятната пауза, че стандарта в отбора не е толкова висок.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

3 Коментара

  1. Пичове, всичко хубаво, ама пишете малко по-грамотно. Поне си проверявайте заглавията. Не може в заглавие да допускате 2 (две) граматически грешки.

  2. Ако е кьор фишек, от ръководството да обявят точната му заплата, или на пресконференция или на страницата на клубния сайт!
    Тогава ще е вярно, не искам да ви упреквам но не се лъжете тоя ми каза, онзи ми каза, трети ни съобщи от Ботев. Така става ала бала.
    А ако е истинската цифра, какво правим. Дори и да е с 10000 лв на долу, то излиза че Хамзата се е прецакал, да дойде за по малка заплата, логика няма!

  3. Браво Трибуна! За пореден път доказвате, че сте хора, които търсят истината!
    КУР ЗА СОФИЯ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker