Извън БългарияФутбол

Ефектът на доминото е факт: Барселона уреди две звезди с парите от Неймар

Ефектът на доминото, за който писа цяла Европа още преди трансферът на Неймар да се осъществи, стана факт.

След като Барселона продаде Неймар за умопомрачителните 222 милиона на ПСЖ, то “каталунците” реагираха бързо на трансферния пазар и се очаква до края на следващата седмица да направят два мега трансфера.

Медиите в Испания пишат, че Барса няма намерение да задържа дълго парите от продажбата в сметката си и се очаква на “Камп Ноу” да пристигнат двама нови играчи, с които тима да се подсили.

Вестник Sport съобщи, че Филипе Каутиньо е първият играч, който ще подпише с Барселона. Ливърпул, който държи правата на играча се дърпаше до последно, но е склонил да продаде играча си. Самият футболист от своя страна също не крие, че иска да премине в Испания.

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. сега оттук >>>

Другият футболист, който е в полезрението на “каталунците” е Усман Дембеле. L’Equipe твърди, че същото може да се каже и за Усман Дембеле от Борусия (Дортмунд). Според френското издание, дори тъмнокожият футболист вече е договорил личните си условия и ще стегне багажа си в близките часове, за да полети към Барселона.

”Жълто-черните” искат близо 100 милиона евро за играча си, което не е било проблем за “лос кулес”, който са склонили да предложат такава сума, стига Дембеле да пристигне по възможно най-бърз начин при тях.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker