бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ето кои “канарчета” са под въпрос за мача с Черно море

След дербито срещу Локомотив в Ботев има една контузия и тя е на централният бранител Пламен Николов, който беше заменен принудително от Радослав Терзиев.

Николов тренира самостоятелно във фитнес и днес преди заминаването утре сутринта за Варна. Като утре ще стане дали той ще попадне в групата за двубоя срещу Черно море. Като най-вероятно Радослав Терзиев ще започне като титуляр на “Тича” на мястото на Пламен Николов.

Томаш Иршак вече е по-добре и със сигурност ще е на линия за двубоя. Като ще се решава дали той да започне като титуляр или да влезе като резерва.

Филип Филипов имаше проблеми след зверското влизане на Веселин Пенев в петък, но той се включи силно в дербито през втората част. Защитникът няма да бъде рискуван и на “Тича” и ако се наложи ще се включи през втората част.

Висящи с 4 жълти картона са Милен Гамаков и Цветелин Чунчуков. Гамаков почти сигурно ще започне като титуляр, а Чунчуков най-вероятно ще е резерва в неделя.

Очаква се Вили Вуцов да не прави големи промени в състава си и има голяма вероятност той да заложи и на същия състав от дербито с Локомотив, като единствено Пламен Николов е под въпрос. Вуцов вече направи този трик и той му донесе успех, след като реши да не смени нито един играч от загубата срещу Локомотив София като гост и със същия състав “канарчетата” победиха Берое у дома с 3:1.

Единственият играч, който със сигурност пропуска двубоя е Даниел Златков, който е трайно контузен.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker