Локомотив ПловдивФутбол

ЕКСКЛУЗИВНО за TribunaPlovdiv.bg: Неделчев: Това през последните дни бяха действия на двама безумци, в момента клубът има сериозен финансов гръб

След управленческите скандали хаотизирали атмосферата в Локомотив (Пд) в последните няколко дни, екипът на TribunaPlovdiv.bg потърси за цялостен коментар върху случващото се в клуба един от най-важните хора в работния процес на “Лаута” и председател на сдружение “Обединение за Локомотив” Николай Неделчев. Той даде краткото си, но точно мнение за хората, които създадоха напрежението в Локомотив (Пд), новите спонсори, както и вижданията си за днешния мач между “смърфовете” и Левски от 20:00ч. на “Лаута”:

Какво мислите за скандалите, които се разразиха в Локомотив (Пд) през миналата седмица?

Това през миналата седмица бяха действия на двама безумци. Повече няма да коментирам действията на тези хора. Всичко, което направиха те през последните дни мога да класифицирам като безумие!

До къде стигнахте в преговорите за нов собственик и кога ще има официална инфорамция по случая?

В момента Локомотив (Пд) има сериозен финансов гръб, който идва от двама спонсори, но техните имена ще бъдат съобщени другата седмица. Надявам се полека-лека всичко да си дойде на мястото.

Вярно ли е, че Христо Бонев и Атанас Узунов доведоха новите собственици в Локомотив (Пд)?

Да, вярно е, че Наско Узунов и Христо Бонев доведоха новите хора в Локомотив (Пд) – това е самият факт! В случая не е толкова важно кой ги довел, защото ние всички работим за благото на клуба. Който и да ги е довел, заслужава аплодисменти. Според мен важен е фактът, а не това кой ги е довел. Важното е да сме обединени в името на Локомотив (Пд).

Всъщност съществува ли това прословуто обединение в клуба, за което Вие говорите? 

Обединени са всички здравомислещи локомотивци. Всички виждат това, което ние (хората от сружение “Обединение за Локомотив”) направихме. Ние, когато взехме акциите, дойдохме с ясната идея само и единствено да спасим, а не да управляваме. Ние трябваше да направим 2 неща – както виждате Локомотив играе в “А” група и има отбор по-добър дори от миналогодишния, тъй като привлякохме нови хора, направихме подготовка, а второто нещо е финансовият въпрос, който също е намерил решение. Това бяха целите на нашето сдружение и мисля, че те са изпълнени!

Ще се оттеглите ли от управлението на Локомотив (Пд)?

В момента ние искаме да се оттеглим и да вкараме нови хора, които са от спонсорите, както и нови лица от сдружението. А всичко това да създаде облика на един нормално действащ клуб. Мисля, че във вторник ще има пресконференция, на която ще бъдат разкрити интересни неща, там ще покажем какво сме свършили и това, което трябва да се върши в бъдеще.

Какво мислите за мача днес, може ли Локомотив (Пд) да се справи с младата генерация в Левски?

За днешния мач не само мисля, а и силно вярвам, че ще се справим с Левски. Левски е голям дразнител. Локомотив има потенциал. Проявихме го в последните мачове, тъй като и срещу Лудогорец, и срещу Литекс игррахме като равен с равен. Не виждам причина да не ги победим.

Вашата прогноза?

Бих се радвал и на 1:0 в полза на Локомотив (Пд)!

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

  1. Колето Неделчев да спре да говори кой какъв е и да си дава оставката преди да му я поискат и да изчезва със скоростта на светлината

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker