Локомотив ПловдивФутбол

ЕКСКЛУЗИВНО: До седмица Локо ще има нов собственик?

За “Локо” (Пд) отново могат да настанат добри времена, защото има хора, които искат да инвестират в клуба. Легендата на “черно-белите” Христо Бонев заяви това специално за “Стандарт”.

“Текат разговори с потенциални благодетели. Засега обаче няма нищо сигурно. За феновете мога да кажа, че искрици на надежда съществуват”, сподели почетният президент на “смърфовете”. Зума се закани, че скоро ще си отвори устата и ще каже жестоки истини за управлението на тима в последните години. “Ще разкрия страшни истории. Само почакайте малко. Уморих се от проблеми около любимия клуб. Все пак съм оптимист, защото обичта на “черно-бялото” семейство е голяма”, каза Бонев.

Той разкри още, че преговорите с евентуални мераклии за “Локо” са трудни, защото Коко Динев не е назовал конкретна цифра, за която би се разделил с акциите си и дали изобщо има намерение да си ходи.

“Няма какво да се крие, ситуацията не е цветуща. При всички положения до 15 дни ще имаме новини и по-ясни индикации за това дали хората, с които разговаряме, ще се нагърбят да купят “Локомотив”. Не одобрявам и хулиганските изцепки на някои фенове. Инвеститорите се плашат от подобни случки. Трябва да се знае, че именно феновете са най-голямата сила на “Лаута”. Когато те и клубът са обединени – няма кой да спре “Локо””, завърши философки Зума пред “Стандарт”.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

14 Коментара

  1. Много добре! Дано и ние тръгнем нагоре! Жълтите случиха на човек, който дава пари (без да коментирам какви са парите и какво прави този човек), сега дано и ние да случим! Да имаме два големи стадиона в Пловдив и нещата да станат далеч по-европейски. Ако и двата отбора са на ниво с хубави стадиони, не се съмнявам, че ще има фенове и на Ботев и на Локомотив, които да посещават дори и срещите на противника. А дано във футболен Пловдив нещата тръгнат добре! Достатъчно се присмивахме взаимно един на друг и се радвахме единствено на нашите неуспехи! Напред!

  2. За съжаление на турците трусовете в Локомотив продължиха доста кратък период от време. Вече Локомотив има нов собственик който официално ще бъде обявен до няколко дни. ЛОКОМОТИВ НЕ ЩЕ УМРЕ! ТОЙ Е ВЕЧЕН! Запомнете го това селяни. Традиция манталитет, класа, стил, любов, всичко това прави Локомотив ВЕЧЕН!

  3. Батеее, сабрем ли достатачно жилязу копувам локуту! строим ново стадион в столипинову на мястото на низаконните бараки

    1. Споко жълт циганин от столипиново, споко!
      Ние все ще си намерим собственик, който да издържа отбора. Ти ако толкова искаш някой да те бие и ебе всеки ден ела на Латуа, все ще се намери някой да ти порне хълката жълто-Черен мюсюлманин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker