Локомотив ПловдивНационалиФутбол

Езе в разширения състав на Нигерия за Мондиала

Защитникът на Локомотив (Пд) Стивън Езе ще попадне сред 35-ата играчи на Нигерия, които ще започнат подготовка за световното първенство през лятото, съобщи треньорът на “Супер орлите” Гернот Рор.

Селекционерът ще обяви избраниците си на 14 май, пише в.”Марица”. Рор обаче допълни, че централният бранител ще има жестока конкуренция, за да намери място в окончателния списък от 23-има футболисти, които ще попаднат в състава.

„Езе се справя добре към този момент. Има малък шанс да е в окончателния вариант на отбора, но е част от първоначалния ми списък. Той ще трябва да запази формата си и дори да я подобри“, посочи селекционерът.

Езе бе част от селекцията на Нигерия, която през зимата участва в купата на Африканските нации – в нея тимовете са съставени само от футболисти, които ритат в местните първенства. След това Стивън подписа с Локомотив.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker