ДюшЛокомотив ПловдивФутбол

ДЮШ на Локомотив с нови анцузи

Вече втори ден деца и родители от школата се радват на чисто новите си официални анцузи, с които оттук нататък всички юноши от школата на Локомотив ще ходят както на тренировки, така и на мачове.

Повече от 300 комплекта от висококачествената екипировка с португалската марка “Le Coq Sportif” ще бъдат раздадени до края на тази седмица, като за целта трябва да се заплати символичната сума от 20 лв.

Инициативата става със съдействието на козметичният гигант “Рефан”, който продължава подпомагането на младите футболисти на Лаута.

В ход е и доставката на тренировъчни анцузи, които ще бъдат на разположение на юношите на Локомотив през следващите седмици.

Междувременно днес стана ясно, че представителния тим на Локомотив ще гостува на Витоша (Бистрица) на собствения си стадион, вместо на стадиона в столичния квартал “Надежда”. По програма мачът-реванш от 1/16 финалите за Купата на България е в събота от 13.30 ч., но вместо в София, двубоят ще се изиграе на стадион “Локомотив” в града под тепетата.

Снимка и източник: lportala.net

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker