Локомотив ПловдивФутбол

Димитър Колев: В понеделник ще посрещнем отбора подобаващо, ще тръгнем към “В” група когато му е времето

TribunaPlovdiv.bg потърси за коментар Димитър Колев от сдружение „Бъдеще за Локомотив”, който бе част от привържениците на ”смърфовете”, дали пресконференция в понеделник.

Както е известно, на нея те представиха документи, които доказаха, че задълженията на отбора са 5 милиона и 300 хиляди лева, както и документи, с които футболисти и треньори изискват парите си, които не са получили по времето на Константин Динев.

Г-н Колев, читатели на TribunaPlovdiv.bg ни сигнализираха, че днес са се предлагали пари на хора, за да дойдат и да подкрепят новото ръководство на тима в понеделник. Знаете ли нещо по въпроса?

”Да, и аз така разбрах. Хората, които го казват, че при тях са ходили не са хора, които ще излъжат. Голяма част от тях не са футболни фенове и нямат нужда да лъжат. Страничен човек, който няма нищо общо, няма да тръгне да се замесва в такива неща и да идва на ”Лаута”. В понеделник ние ще посрещнем новия отбор с Емил Велев. Нека дойдат на ”Лаута”, а ние ще ги посрещнем подобаващо. Вие и Вашите колеги казвате, че ще има камъни и бомби, аз това няма да го коментирам”, започна Колев.

“Искам да използвам вашата трибуна, защото Локомотив има отново благодетел в лицето на Коко Динев, който обещава клуб като Тотнъм. Явно той вече разполага с големи средства, така че нека всички кредитори да се възползват от това. Нека да си вземат парите от Локомотив. Като адвокат ги съветвам, нека целият отбор, треньори, футболисти, служители, пожарна, полиция, Марешки и които и да е нека си вземат парите. Явно Коко Динев е вече заможен и има пари да дигне на едно високо ниво Локомотив, а всичко това минава през плащане на тези задължения. Ако ги плати обаче, това ще е доказателство, че той идва с големи пари и с големи очаквания. Днес сутринта аз разговарях с една от легендите на клуба, която застава зад него. Той ми каза, че зад Динев имало много сериозен инвеститор, но трябвало да започне шампионата. Според мен това е поредната лъжа от негова страна”, продължи той пред TribunaPlovdiv.bg.

На въпрос какво ще стане утре когато изтича три дневния срок, който дадоха привържениците на Коко Динев да си тръгне, Колев заяви:

”Пътя към ”В” група ще го предприемем когато му е времето. Нека първо се спука балона Коко Динев”, завърши той.

Подобни

13 Коментара

    1. А защо да не си го иска нали тогава пак беше Мушан собственик и слугите на Коко направиха всичко възможно да изгонят Марешки с разни измислени декларации и подписване на групите и фен клуба…измислени и платени в лицето на Умброто…това копеле си позволи да пише декларации от името на тези хора !!!! НЯМА ДА ЗАБРАВИМ!!!!

  1. Заслужавате си го.Цял живот плюхте,цял живот се радвахте на нашето нещастие.Сега е време да отипитате от горчилката.Пожелавам Ви от все сърце,10 години да не излезете от група “В”!!!!

        1. Абе аз вес не съм носил, през живота си и никога няма да сложа, защото съм християнин, но ти мюсюлманино, който прие да се кланяш на Банго Аллах, Местан, Пеевски и Доган не ми се тупай в гурдите. Само черните името на Христо Ботев, аз за това и ви викам, че или сте ПутифЪ Сопът или сте Анка(на)ра-спорт , ти сам си избирай прост селяк, с баща помак и майка с фередже.

    1. Ей мормон,вие сте нещастни за цял живот!Ходи си играй с на чичовото едното топче и не се занивавай с нашите временни проблеми!…..

  2. Кур за Коко!Много правилно,нека всеки,които има да взима пари да си ги взима от тоя плондер!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker