Локомотив ПловдивФутбол

Димитър Илиев: Съгласен съм да не вкарвам аз, но да печелим всеки мач

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев остана много доволен след 3:1 над Дунав в последния мач от кръга в efbet Лига. Той си пожела повиквателна за националния отбор и призна, че “смърфовете” не се плашат от Левски.

“Двубоят беше подобен на този със Славия, започнахме колебливо, но след това се взехме в ръце. Помогна ни дузпата, която за мен беше чиста дузпа. Вкарахме гол навреме преди края на полувремето. През второто полувреме си пролича, че може би има лека умора. Този резултат е достатъчен и се радвам, че прибрахме поредни три точки. Тепърва започва сезонът, надявам се да бъде най-силният ми. Нападателите ни добре падат за дузпи, защото имам доста голове от дузпа.

Съгласен съм да печелим всеки мач, но да не вкарвам аз, това за мен не е най-важното. Печелим категорично и дано дълго да продължи тази серия, всеки мач бележим доста голове, ще е супер да продължим така, колкото се може по-дълго. Дузпите ги бия с концентрация, концентрирам се на движението на вратаря. Стига да свирят, ще вкарвам. Надявам се да продължи тази ми серия.

От историческа гледна точка имаме положителен баланс срещу Левски в последните години, на “Герена” нямаме комплекс от Левски, това е видно. Те играят красив футбол, играят резултатно, дано стане красив и резултатен мач. Да бъда в националния отбор ще е сбъдната мечта за мен. Досега не съм получавам повиквателна, дано се случи. Ще бъда много доволен”, завърши Илиев.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker