Локомотив ПловдивФутбол

Димитър Илиев: Разочаровани сме, вече сме отбор

Капитанът на Локомотив (Пд) – Димитър Илиев говори след равенството с Левски (1:1) в 21-ия кръг на Първа лига.

“Имахме голям шанс за гола на Левски. Те нямахме 100-процентови ситуации. Разви се добре мачът за нас. Бранихме се добре. Имахме прекарана ситуация за 2:0, но, както често става, допуснахме гол. Що се отнася до мъжка игра, играхме като отбор. Малко отбори взеха точки тук, но мисля, че може да се чувстваме разочаровани”.

“С оглед на развитието на мача загубихме две точки. Те имаха голям късмет – рикошет, между краката на врата – това си е голям късмет. Ние обаче върху какво да работим. В защита стояхме добре. Що се отнася до контрите, можехме да преливаме по-бързо. Но все пак е първи кръг – да не се черногледи”.

“Имаме изграден стил. Но няма как да разитаме само на една тактика, защото ще стане уязвими. Срещу всеки съперник си избираме тактиката. Но няма как да играем срещу Левски на “Герена”, така както срещу някой отбор с по-долно класиране на “Лаута”. Но трябва да работим, за да се подобряваме”.

“Има симбиоза. Изглеждаме като отбор. Видя се днес, че днес играхме като юмрук. С шанс ни изравниха”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker