бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Димитър Илиев: В България ще играя единствено за Локомотив

Футболист №1 на България за 2019 година Димитър Илиев заяви, че в България би играл само за Локомотив (Пловдив) и че животът му се е променил след приза, който получи за играта си през миналата година.

“Животът ми се промени след тази награда. Трудно ми е да асимилирам каква година изпратих аз и Локомотив като отбор. Фактът, че нямаме силни играчи зад граница и силния сезон, който направих са причините да съм футболист №1. Естествено, че много хора са смятали, че Антон Недялков е по-достоен за №1. Ако той беше станал, щеше да има такива, които да искат да съм аз. Но в крайна сметка щом има хора, които оспорват “Златната топка” на бог като Меси, какво остава за Футболист на България.

Надявам се да излгеждаме още по-добре през пролетта. Мисля, че причината да играем толкова добре миналата година бяха страхотните трансферни попадения и разбира се работата на Бруно Акрапович. Ключовият момент, е че той беше оставен да работи. Сами вдигнахме летвата и сега сме длъжни да се борим със зъби и нокти за първите места. Лудогорец не са чак толкова далече. Ние не си правим илюзии, че сме от класата на Лудогорец, но със себераздаване и мъжество може да компенсираме, това което ни липсва. В последните шест месеца ние не отстъпваме по нищо на водещите отбори, дори напротив. В много от мачовете надиграхме, както Лудогорец, така и ЦСКА и Левски.

Преди няколко месеца спечелихме най-важния мач в историята на пловдивските битки. Сега чакаме с нетърпение и първия мач именно срещу Ботев. Излизаме със самочувствие и с мисълта да затвърдим нашето превъзходство. Със сигурност има интерес към мен след тази силна година. За момента съм в Локомотив, хората ме обичат, аз обичам отбора. Няма причина да искам да си тръгна. Ако дойде оферта, която е примамлива за мен и отбора, тогава може да седнем да говорим.

На този етап аз нямам желание да играя в ЦСКА, Левски или Лудогорец и едва ли те имат интерес към мен. Най-голямата вина за това, че не успях да се наложа в ЦСКА е само в мен. Аз отидох в ЦСКА с мисълта, че отивам в най-добрия отбор в България, а заварих един невиждан хаос под ръководството на “Титан”. Сами видяхте какво стана след това с клуба.

Никой не може да иска обяснение на националния селекционер защо аз или някой друг не играе, когато отборът побеждава. Много хора казват, че този жребий е изпратен от Бог. Аз не съм на това мнение. Според мен ние сами си го заслужихме със силните игри под ръководството на Петър Хубчев в Лигата на нациите. Имаме шансове за Евро 2020, защото нито Унгария е страшилище, нито Исландия е този отбор от предишното европейско първенство. Румъния също не са отбор, който може да доминира.

Със сигурност шанса да спечелим Купата на България е по-голям, отколкото да се преборим с Лудогорец за първенството, но докато имаме шанс, ние ще го преследваме”, каза Илиев пред Канал 3.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker