бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Дани Кики: Камбуров не липсва само на мен, не направихме кой знае каква селекция

Сезонът започна с трус в Локомотив Пловдив, като играещата легенда на отбора Мартин Камбуров напусна. Сега ролята му на терена трябва да бъде заета от Дани Кики, според когото липсата на ветерана е много сериозна.

“Мартин Камбуров ми липсва не само на мен, липсва на целия отбор. Няма да крия, че ние с него сме приятели и извън терена, играл съм дълги години с него и не съм аз човекът, който да го оценява”

“Локомотив е име в българския футбол и имаме доста голяма публика и затова трябва наистина да имаш лидерски качества, за да повеждаш момчетата на терена и да поемаш отговорност”.

“Наистина е добър стартът, защото имаше доста проблеми в отбора. Мисля, че за гостуване на Етър и домакинство на Левски, особено с оглед на начина, по който се разви мачът, за Локомотив е успех, че сега има четири точки и трябва да сме доволни от това”, сподели халфът пред Диема.

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

“Лудогорец е най-добрият отбор в България и може би това е най-трудният ни мач. Ще направим всичко възможно да изпълним тактическите указания и ако може да вземем нещо положително от този мач. Всеки иска да играе срещу Лудогорец, Левски и ЦСКА, защото тези мачове се помнят. Ще дадем всичко от себе си.”

“Не направихме кой знае каква селекция, напуснаха ни добри футболисти, ако е възможно да сме в първата шестица отново, ще бъде добре”.

Подобни

6 Коментара

  1. Докъде стигнахме,тази дупка Дани Кики да не разбира какъв шанс му се открива пред живота.Това тъпо парче никога няма да получи такъв шанс отново да носи капитанската лента,а той седнал да реве.Крушарски,изхвърли го и този алкохолик и да се приключва с курвите на Камбуров.

  2. Ако Крушарски е започнал чистка да я довърши до край и да не оставя работата наполовина.След като голямата легенда остави момчетата 1ч. преди мача с Етър и си грабна чукакара по свое желание ред е прочистването след него да продължи!Бандата на Камбуров са Кики, Крумов, Ванчо и Димо Бакалов.Кики и Крумов нямам нищо против да си тръгнат както си тръгна Камбуров, но Ванчо и Димо Бакалов искам да останат.

  3. Стига сте ревали бе женчовци трябваше още на нова година да ви махнат всички и да почнем на чисто с нови момчета и Крумов е наред дето нищо не играе даже не иска и лентата да вземе срам ли го е да се маха веднага Николов вчера дойде игра перфектно и сложи лентата въпреки че игра за жълтите евала излезе пич и супер попадение

  4. Ей малки педали, стига сте драскали глупости ами отивайте при майките си.

  5. МИ ОТИВАЙ И СЕ ЖЕНЕТЕ БЕ АЛКОХОЛИК! ТОЯ КАМБУРОВ ГО ИЗКАРАХТЕ ЕБАТИ И ЛИПСАТА.
    ПО-ДАЛЕЧ ОТ ЛОКОМОТИВ ВСИЧКИ КАТО ТЕБ!

  6. Кики, празна кратуно, махай се мигновенно от Локомотив!
    Стига вече с тоя Камбуров!
    Локомотив Пловдив е по-важен от всички легенди взети заедно! Камоли от някакъв Камбуров!
    Спрете се вече. Мръсни гейове!
    Именно вас е имал в предвид Крушарски, а не отбора и феновете!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker