Локомотив ПловдивФутбол

Гонзо прибира каймака на Черно море и Локо Пд без пари

Новият шеф взима най-добрите чужденци от двата си бивши клуба

Георги Иванов, който от лятото ще се завърне в Левски на ръководен пост, вече работи усилено по лятната селекция в тима, твърдят източници, близки до клуба. Гонзо е планирал да доведе на “Герена” най-добрите чужденци от родния му Локомотив Пловдив и Черно море, където в момента е треньор.

Иванов обмисля да се възползва от несигурното бъдеще на Локо и да докара в Левски най-качествените им състезатели – Диего Фераресо, Тижани Белаид и Крис Гади. Халфът Аласан Н`дайе също влиза в плановете на Гонзо за лятна селекция в Левски, като всички те могат да излязат без пари на столичани, ако смърфовете го закъсат с финансовата издръжка или скандалите между феновете и собственика на клуба Коко Динев се окажат фатални за бъдещето на смърфовете.

От Варна към София пък е възможно да потеглят Бакари и Еденилсон Бергонси, които са най-добрите играчи на Черно море през този сезон. Двамата са любимци на Георги Иванов и няма да е никак чудно, ако те се озоват на “Герена” след края на сезона.

Припомняме, че с връщането на Гонзо в Левски ще бъде осъществена поредната чистка на футболисти от тима и последващи множество трансфери. Иванов планира да изхвърли от “Герена” почти цял отбор и овакантените места да бъдат запълнени с нови момчета. В тези си планове Гонзо се убедил на 100% след загубата от ЦСКА с 1-3 през уикенда, когато почти всички сини състезатели бяха на ужасно ниско ниво и тотално разочароваха всички.

В Левски обаче такава политика се води от години насам и досега не е донесла никакъв положителен резултат, а само излишни разходи на клуба и главоболия за феновете.

Подобни

2 Коментара

  1. Сега искам ония дето подкрепят Кокича да коментират тая статия а не да се крият като мишоци

    1. “всички те могат да излязат без пари на столичани, ако смърфовете го закъсат с финансовата издръжка или скандалите между феновете и собственика на клуба Коко Динев се окажат фатални за бъдещето на смърфовете.” To си е написано, какво да ти го коментират?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker