бетано най-добър сайт за слот игри
Левски СофияЛокомотив ПловдивПърва ЛигаТопФутбол

Гонзо атакува Левски за двама футболисти

Локо (Пд) ще се опита да привлече двама футболисти на Левски. От „Лаута“ внимателно следят ситуацията около Атанас Кабов и Илия Димитров, които през този сезон са преотстъпени във Витоша (Бистрица), съобщава „Меридиан Мач“.

Логично е да се предположи, че основната движеща сила по трансфера е спортният директор Георги Иванов. Гонзо е запознат, както с профила на младежите като футболисти, така и с детайли по техните договори със „сините“. Той е в добри отношения и с агента на Кабов Лъчезар Танев, който вече е бил информиран за интереса на „черно-белите“ към един от неговите клиенти.

Атанас е роден в Пловдив, но е привлечен на „Герена“ още през 2005 година. През 2017-а той подписа първия си професионален договор със „сините“, а година по-късно парафира нов тригодишен контракт. Той навлиза в последната година от него, но от Локо (Пд) искат да си осигурят още сега услугите му. Възможно е това да стане с наем за една година, след което Кабов да подпише като свободен, агент. Тепърва ще се водят разговори с ръководството на Левски, но заради финансовите трудности на 26-кратните шампиони няма да е изненада, ако при тях се стигне и до прекратяване на договоря по вина на клуба.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Роденият на 11 април 1999 г. младежки национал би се върнал в родния си град при положение, че му бъде гласувано по-голямо доверие. Собственикът Христо Крушарски отдавна иска да вижда млади играчи в състава си, а с такива обича да работи и треньорът Бруно Акрапович, който е способен да развива добре футболистите. Кабов впечатлява с добрата си техника, макар и да не е от най-бързите флангови нападатели.
Таранът Илия Димитров е другият, от набелязаните за трансфер в Локо (Пд). Той ще навърши 24 години на 10 юни и вече от пет сезона се опитва да се докаже пред треньорите на първия отбор на Левски, но без успех. Неговият контракт със „сините“ е до лятото на 2022 година, но и Петър Хубчев не пожела да го остави в тима. Дупничанинът бе преотстъпван последователно на Нефтохимик, Пирин (Бл), Локо (Сф), Септември и Витоша. Илия сериозно се замисля за смяна на обстановката и постоянен договор с клуб, който да преследва високи цели.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-нален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker