бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Георги Марков: Бием ли Ботев имаме шанс за шестицата

Изпълнителният директор на Локомотив(Сф) Георги Марков коментира предстоящия шампионатен двубой на “червено-черните” с амбициозния отбор на Ботев.”Бием ли Ботев имаме шанс за шестицата. Този мач ще бъде като минифинал между двата отбора кой може да има шанс да е над чертата”, обясни Марков, цитиран от Sportonline.bg.

“Работим върху това да не се получи психологически срив както срещу Берое. Загубихме с 0:3, но това не бе реален резултат. Нямаме извинение за загубата, но нещата се развиха буквално не както трябва за нас. Наивен първи гол. После изпуснахме дузпа и след това веднага дойде второто попадение за тях. Никой не е застрахован от такова развитие на даден мач, но смятам, че това, което стана с Берое ще ни послужи за урок”, добавя Марков.

“Не ни притеснява, че след мача с Ботев ще влезем в серия от така наречените тежки мачове. Това е валидно за всички отбори. Не само за нас. Просто ние трябва както досега да взимаме мачовете си на нашия стадион, да не допускаме срив, както с Берое и разбира се да взимаме максимума от точки при гостуванията. Тогава със сигурност може да се надяваме доброто ни представяне през този шампионат да бъде подплатено с участие в първата шестица”, убеден е Марков.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker