бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

В Румъния: Ботев взема още един румънски национал

Румънският сайт gsp.ro съобщи, че Ботев се интересува и от румънския национал Драгош Григоре. Както е известно тимът е близо до привличането и на Константин Будеску от Астра. От сайта пишат още, че Григоре е силно желан от Станимир Стоилов и трансферът му е въпрос на време.

Григоре е румънски национал и има 4 мача за националния тим, освен него в Ботев от зимата е и друг национал Серджан Лукин.

Собственикът на Динамо Флавиус Стойкан вече е информиран от играча, че той ще напусне клуба, след като договорът му изтича в края на юни.

Динамо Букурещ също като Ботев завърши на 4-то място в първенството, но не получи лиценз за Европа. В Лига Европа ще играе 6-ят ЧФР Клуж, след като 5-ят Васлуй пък не получи лиценз за елита и беше пратен във втора дивизия.

Желанието на Григоре е да играе в Лига Европа, а Ботев му дава тази възможност. Играчът се очаква да направи тандем с бившия си съотборник в Динамо Серджан Лукин. Двамата бяха титулярната централната двойка защитници на Динамо преди Лукин да премине в Ботев през зимата. Григоре е роден на 7 септември 1986г. играл е в ЧФР Тимишоара 42 мача и две попадения от 2006 до 2008. От 2008 е в Динамо където записва 126 мача и вкарва 9 гола.

В момента играчът е с националния отбор на Румъния, който е на лагер в Швейцария, където ще изиграе две контроли.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

  1. Пич, мислиш ли, че не знаем какво става? За следващите квалификации за европейско първенство, наместо да участва националният отбор на Румъния, ще викат директно “Ботев” Пловдив. Единствената ни надежда е, че Херо ще сложи юзди на Стоилов, защото иначе ще се наложи да паднем до нивото на левскарите, макар и при доста по-сериозен повод за разсъбличане на треньора.

  2. Тия жълтите са адски смешни и скоро всички биха го разбрали! Половината им отбор от румънци другата от говеда, заедно със треньорите! Това с румънците вече е смешно и банално! Все едно само в Румъния има добри футболисти!?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker