бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

В Локо сложиха таван на заплатите за нови играчи

Локомотив (Пловдив) няма да прави разточителна селекция през зимата, въпреки че през пролетния полусезон ще води люта битка на два фронта. “Черно-белите” продължават защитата на Купата на България, като достигнаха четвъртфиналите в турнира, след като през седмицата елиминираха Литекс. Освен това възпитаниците на Бруно Акрапович имат шанс да зимуват на второ място в класирането. В момента те са трети, като изостават от втория Левски на 2 точки. Двата тима обаче се срещат в пряк сблъсък в последния есенен кръг. Преди това на пловдивчани им предстои визита на Дунав.

Бюджетът, който Локо може да си позволи за заплати на нови играчи, не е голям. Евентуалните попълнения ще получават максимум 4000 евро. Този таван е бил одобрен от шефовете на клуба. И в него трябва да се вмести спортният директор Георги Иванов, който от доста време работи по селекцията заедно с Акрапович.

Най-наложително до края на януари е привличането на централен защитник и халф. Места в тези зони ще бъдат освободени от Стивън Езе и Георги Илиев. Договорът на първия изтича на Нова година. Нигерийският бранител дълго време бе ухажван, за да удължи споразумението си, но той така и не го стори и си тръгва като свободен агент.

Георги Илиев пък ще сложи край на кариерата си на полусезона. Той вече изпълни целта си през есента, като счупи рекорд и стана футболистът с най-много мачове в родния елит.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker