бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

В Локомотив сложиха бомбастична цена на Езе

Нигерийският централен защитник на Локомотив Пловдив Стивън Езе е желан от клуб от елита на Турция, твърди „Тема спорт“.

Националът на своята родина дойде на „Лаута“ през година. Той веднага се утвърди сред титулярите в отбраната на черно-белите. Договорът на Езе с Локо е до началото на 2020 година.

Знае се, че отборът от Турция е във втората половина на класирането. Интерес към африканеца има и от други страни.


Преди година участва в турнира за Купата на Африка за футболисти, които са само от местните първенства. Тогава Езе все още не бе парафирал с Локомотив.

Ръководството на смърфовете е поставило цена от 500 хиляди евро за бранителя.

Подобни

6 Коментара

  1. Цената даже е много ниска! Езе е национален състезател с отличен ръст и футболни качества, който е и доста млад! Славия миналата година взеха 1,2 милиона Евро за някакъв защитник…..Езе е 2 класи над него!

    1. Езе не е бил никога национал. Бил е проекто-национал в Нигерия.Ако беше национал щеше да отиде на Световното с Нигерия.В момента дори не е и в отбора на проекто-националите.На това дърво и 300к лв да му вземем ще е удар

      1. Абсолютно си прав – не може да изнася топката, много е зле технически, че и тактически.Когато тракториста ни вкара гол от центъра, Езе беше на две крачки до него, вместо да тръгне към него и да го атакува, Езето само стоеше и го гледаше умно, щото ако беше тръгнал към Тракториста нямаше да стреля.Гола на онова куцо пиле Кристиян Димитров също е негов! Беше до него и го остави да го надскочи, а е близо 2м. висок.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker