Локомотив ПловдивФутбол

В Локомотив готвят трансфер

Шефовете на Локомотив (Пловдив) имат намерение да привлекат нов защитник на “Лаута”.

Причината за това решение е да се засили конкуренцията в тази невралгична зона на отбраната. В последните мачове черно-белите имаха проблеми, а това лъсна най-добре при загубата от Славия с 2:5, пише ”Топспорт”.

Травмата на Кирил Котев и променливите изяви на Димитър Везалов принуждават спортно-техническото ръководство на “смърфовете” да потърси подсилване.

Локомотивци вече са задействали и няколко мениджъри да им помогнат. Изискванията са въпросният футболист да бъде българин или играч от Европейския съюз, за да може веднага да се разчита на него.

Пловдивчани приеха тежко поражението от “белите” и в близките дни предстои сериозен разговор между ръководството и футболистите.

Подобни

3 Коментара

  1. Нещастника Везалов да си хваща багажа .Изпуснахме Крум Ванката Стефчо Велев Кавдански не взехме Диего докарахме това момче Везалов без нито едно футболно качество.Кой идиот принуди Туната да се пенсионира.С този Везалов и двуцифрени резултати ще има

  2. Не един, а поне 3 такива са нужни! Защитници, десен бек и нападател! Това момче Марков защо не играе? Илиан не направи читава селекция и резултатите се виждат вече! До оня ден имаше прекрасни футболисти, които търсеха отбор, а ние спяхме! Слабаците ги обраха и срга ние ще гоним дивото! С този отбор можем да се борим единствено за 8-10- то място! Не може само с един Камбуров напред! Отбора няма скорост и издръжливост! Гледайте един Дунав как играе, как се групира и как тича, а в отбора им няма нито един известен футболист освен Огнянов! Отново имаме най-слабата защита и колебливи халфове,затова трябва да се спрат глупистите с турнири и първа шестица! С тези играчи толкова!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker