бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

В Ботев (Пд) чакат още футболисти на проби следващата седмица

Отборът на Ботев (Пд) може да бъде подислен с още нови попълнения до края на летния трансферен пазар. От ръководството на клуба не пожелаха да споменат имената и националността на играчите, които Ермин Шиляк си е избрал, но сигурен източник на TribunaPlovdiv.bg научи, че ако не тази седмица, то най-вероятно другата в Ботев (Пд) ще пристигнат хора, които да бъдат тествани чрез проби.
futbolan2

Напомняме, че след като дойде в Ботев (Пд) преди повече от 15 дни, словенецът Ермин Шиляк вече направи първия си трансфер начело на тима, купувайки бразилския вратар Виктор Голас. Това обаче явно не задоволява специалиста, който ще търси по-сериозна дълбочина в своя състав по време на сезона.

Пред репортер на TribunaPlovdiv.bg спортният директор на Ботев (Пд) Георги Марков съобщи, че всички в момента изчакват решението на Шиляк кои футболисти да бъдат привикани на проби, като в момента не се изключва възможността някои от тях да бъдат чужденци.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker