Ботев ПловдивФутбол

Въпреки хаоса в Нефтохимик шеф обеща високи премии срещу Ботев

Хаосът в Нефтохимик е пълен, а най-изненадващо единият от двамата собственици на клуба Валентин Каравълчев е предложил 3000 лева премия за отбора ако бие в събота Ботев за купата, заедно с един от представителите на ъндърграунда в града Диан Гайтанов-Боксьора, пише Меридиан мач.

Както е известно Нефтохимик е в невероятна криза и дори поиска да домакинства в реванша за Купата срещу Ботев на стадион “Христо Ботев”. Бургазлии загубиха с 0:6 първата среща в Пловдив и реваншът е единствено за портокола.

Имаше съмнения, че двубоят в събота може и да не се играе, но поне за момента “шейховете” все пак ще излязат срещу Ботев.

В същото време стана ясно, че двубоя в събота може и да е последен въобще за Нефтохимик, след като в Бургас се заговори, че е възможно обединение между Черноморец и Нефтохимик и новият тим ще бъде с името Бургас.

 

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker