бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Вутов: Искам да вкарам на Пламен Илиев, нищо, че сме приятели

Нападателят на Ботев Пловдив Антонио Вутов посрещна с усмивка възможността да се изправи срещу своя добър приятел Пламен Илиев, когато във вторник „жълто-черните” гостуват на Лудогорец в Първа лига.

22-годишният Антонио Вутов не можеше да започне пролетния дял по по-добър начин. Именно негов гол донесе ценни три точки при 1:0 над Славия и логично юношата на Левски си пожела да продължи в същия дух и на „Лудогорец Арена”.

„Важно е да тръгнеш с победа, защото така отборът набира самочувствие, набира енергия. Важно е от първия мач да излезеш с позитивен резултат, а няма нищо по-хубаво от трите точки.”

„Всяка победа носи по 3 точки. Дали ще победим Славия, както вече направихме, или Лудогорец – все са по 3 точки. Хубаво е, че успяхме да спечелим, това ще ни позволи да влезем със самочувствие в двубоя срещу Лудогорец. Знаем, че те направиха немного добър резултат в своя първи мач, но сме сигурни, че това ще ги мотивира да играят по-силно срещу нас.”

„Всяко начало е трудно, всеки първи мач е труден, докато не напипаш своя ритъм. Убеден съм, че Лудогорец ще започне да играе онзи футбол, който сме свикнали да го виждаме да играе. Надявам се това да е след нашия мач.”

„Финалът за Купата на България? Това беше един друг мач. Тогава всичко се решаваше в един двубой. Имаше много различни противници… Мисля, че предстоящият двубой няма да бъде същият, но, разбира се, ще бъде важен. Ще бъде важно да победим.”

„Познавам се и с Пламен Илиев, и с Тони Здравков. Той ми е бил треньор в младежката гарнитура, дори в Левски за известен период беше треньор. Имаме много добри отношения. На Пламен, приятели сме, но ще бъда щастлив, ако мога да му отбележа един гол.”

„Тодор Неделев е един прекрасен футболист. Умее да подава тънките пасове „в уличка”. Това му е може би най-големият специалитет. Когато имаш такъв футболист в отбора, трябва просто да се възползваш от неговите качества, като бележиш голове, които той ги създава. Когато на едно място те обичат и ти се радват хората, даваш всичко от себе си. Всеки футболист би казал това.”

„Аз съм юноша на Левски, израснал съм там като дете. Видял съм много. Така се е получило, така е станало. Има го във футбола. Не беше грешка (последният му престой на „Герена” – б.р.). Когато се завърнах, Даниел Боримиров беше спортен директор, а треньор – Николай Митов. Двама хора, които много уважавам и на които имам голямо доверие. Преди да отида им казах: „Да не стане така, че след месец да ви няма и двамата”. За моя жалост, точно това се получи, след един или два месеца. Това се случва във футбола – бързо се сменят треньори. Сега давам най-доброто от мен за Ботев Пловдив. Щастлив съм, че играя тук. Надявам се да постигнем по-сериозни успехи.”

„Имам договор с Ботев за 2 години. Футболист съм и искам да изпълня договора си”, добави Вутов.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker