Локомотив ПловдивФутбол

Вторият спонсор на Локо Пд: голяма енергийна фирма?

Мощна енергийна компания е най-вероятният втори спонсор на „Локомотив“ (Пд), гласят информациите под тепетата. Въпросният гигант в тази сфера е с чуждестранни собственици и е базирана в Стара Загора, пише „7 дни спорт“.

Ако информациите и за този спомоществувател се окажат верни, то и двата спонсора на пловдивския клуб ще са базирани в региона около града на липите. Първата фирма, която вече излезе на светло – „Стройпроект ЕООД“, е именно от там. Собственикът на ракетната компания Христо Крушарски изгледа победата на „Локо“ (Пд) с 1:0 над „Левски“ на Лаута миналия уикенд.

Главна роля за успешното ангажиране на Крушарски и енергийната компания изиграха отговорникът за инвестиционната политика на клуба Атанас Узунов и почетният президент Христо Бонев. Двамата направиха всичко по силите си за да помогнат за осигуряването на спонсори за клуба, които да стабилизират финансовата ситуация на Лаута.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker