бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Време е за важни решения в Локомотив

Изминалата кампания бе поредният разочароващ сезон за пловдивския Локомотив!

Не толкова за представянето на отбора, колкото за ситуацията в клуба и позицията на феновете. Вместо да остави стабилен сезон зад гърба си, който да се използва, като основа за бъдещи успехи, Локомотив ще трябва отново да започне отначало.

“Смърфовете” са пред доста любопитни времена, в които ще се решават много важни въпроси! За феновете остава да чакат и да се надяват за по-добри дни. Локо Пловдив няма да играе в евротурнирите и през новата кампания. По този начин вниманието им ще бъде насочено към родния шампионат и купата на страната.

Винаги високи коефициенти и много добри бонус оферти, очакват клиентите на българската букмейкърска къща Winbet. Всички те са налични само след регистрация в сайта, а как да направите такава и да изберете правилния бонус, ще научите в ревюто на Betenemy.com.

Локомотив все още е далеч от първите места

Всеки един, който обича Локомотив Пловдив, бе развълнуван в края на сезона. Това се дължеше на факта, че “смърфовете” имаха реален шанс да се класират за Лига Европа. Това обаче не се случи. Нека оставим настрана този шанс и погледнем реално на нещата. “Черно-белите” завършиха на 5 място в крайното подреждане на Първа лига с актив от 52 точки.

Ако всичко с лиценза на ЦСКА беше наред и отборът имаше право да играе в евротурнирите, четвъртият в крайното класиране изобщо нямаше да помирише шансове за Европа! Все пак Левски игра бараж, като трети в подреждането, както гласи и правилникът. Нека погледнем чисто статистически на нещата, за да видим колко далеч всъщност е Локомотив. С 63 точки на 3 позиция, отборът на Левски е на 11 точки пред “смърфовете”!

Не говорим за 1, 2 или 5 точки, а за цели 11, което си е доста сериозна преднина. Ако Локомотив иска да бъде с реални претенции за евротурнирите, първо трябва да скъси дистанцията от софийските отбори! Как се постига това, вече е друга тема, която ръководството на Локомотив трябва да разисква. В сайта на Betenemy ще откриете пълна информация за най-изявените букмейкъри в България, както и уникално ръководство за начинаещите в спортните залози.

А сега накъде?

Големият въпрос за пловдивското Локо е свързан с пътя, по който ще поеме тимът. Предстои лятна пауза, след което подготовка за новия сезон. По-важното обаче е какво ще се случи с настоящите играчи на тима. Всички знаем, че футболисти и треньори не са взимали заплати от няколко месеца насам.

Това е основната причина за несигурността, която цари в тима. А тя може да донесе доста главоболия, защото “смърфовете” притежават много класни играчи, върху които можеха да надградят отбора и да заличат пасива, за който по-рано говорихме. Сега не е ясно дали тези играчи ще са съгласни да продължат при “черно-белите”, дори да получат всичко дължимо! Не е ясно и кой сериозен играч ще се съгласи да дойде в тима, ако не се вижда светло бъдеще!

Цял сезон си личеше, че в отбора има неспокойство, което породи смяната на треньорите и нестабилността в представянето на отбора. Христо Крушарски беше посрещнат като месия в Локомотив, от когото се очакваше да допринесе за нужната стабилност. А се оказа, че точно от него идват проблемите! Ако наистина е така, дано да разполага със силите да се поправи. В противен случай, въпросителните за Локомотив ще се увеличат!

Най-големият проблем!

Колкото и зле да се представя Локомотив, каквато и нестабилност да има сред ръководните фактори, отборът винаги е намирал изход от тежката ситуация! А основните виновници, винаги са били феновете на отбора! Феновете, които Войн Войнов призоваваше на стадиона за подкрепа, преди всеки един домакински мач. Феновете, които така и не намериха сили да се появят на стадиона и да подкрепят отбора с пълни сили!

Дори в решителния мач за 4-то място с Дунав, стадион “Локомотив” бе срамно празен! Ръководствата идват и си отиват, но феновете остават верни завинаги! Точно тях трябва да си върне Локомотив, за да тръгне напред!

Подобни

6 Коментара

  1. Първо че крушата има вина е ясно второ то самото ръководство не иска да идем в Европа заради още разходи и трето играчите си играеха когато искат а големите защитници за които реват някои хора допуснаха най много голове и то повечето с глава така че градим друг отбор според възможностите си които на тоя етап са такива други няма така че който обича отбора е винаги на стадиона а другото е само оправдание

  2. Следващия сезон не само че ще се борим за оцеляваяне ами и ще има по 200 човека на стадиона .Просто на всеки му е писнало или ще се маха тоя Крушарски или да плаща а онзи чавдар е най-големия боклук само заради този не бих отишъл на стадиона

  3. istinata e slednata nai golemiq vinovnik za slu4va6toto se e krusharki i onzi alkoholik 4avdar cvetkov … lokomotiv moje6e da se klasira za evropa bez problem ako tozi 4ovek kadeto 6te6e da pravi stadioni i gra4i filmi 6tql da vadi pari si be6e platil zaplatite na mom4etata … nqmashe da izpusne nai dobriq ni za6titnik v liceto na vidanov kakto i ivan goranov dosta stabilen i mlad lqw bek … nemoje 5 meseca da se podigrava6 s tqh i da iska6 ne6to … TAZI GODINA SHTE SE BORIM DANE ISPADNEM NIE NQMAME NIKAKVA ZASHTITA I EDINSTVENO AKO VAN4O I MARTIN NI SPASQT TRQBWA DA SE RADVAME 4E OSTAVAME … NEZNAM KOI I ZASHTO DRUPNA KRAN4ETO NA TOZI 4OVEK …

    1. Как кой? ГЕРБ, Тотев, Здравко Димитров, Титюков и много други гадове, които правят всичко за любимия си клуб и точно обратното за Локомотив Пловдив! Има огромна кампания, за затриването на Локомотив Пловдив и тя е в действие от доста години, а не от “вчера”!
      Най-голямата цел пред боклуците пречещи всячески на Локото са 96-те декара, на които е разположена базата на пловдивския клуб, а именно заграбването и, и отчуждаването! Недопускането на концесионери на стадиона, както и отблъскването на всякакви мераклии, да инвестират в Локкмотив води до перманентното оредяване на трибуните и респективно съсипването на този велик клуб! Допълнително се пречи и чрез постиянно нагнетяване на интриги и омраза в редиците на феновете!
      От Лаута бяха прогонени десетки доказани фенове , като някои от тях са, Мартин Вълков-Умброто, Стоян Грозлеков, Братята Колеви, Костадин Думанов, Костадин Славов, Ники Неделчев…..
      Все хора с имидж и възможности! Според някои, те били крадци и мошеници, но реално, без фигури, като тях фенската общност тъне в посредственост, а алтернатива на тези хора НЯМА сред феновете на Локото!!!
      Странното е, че в активните дрйствия срещу тези хора стоеше един бивш ръководител на Локомотив, който от известно време изчезна, като пръдня из гащи?!
      Как да не повярва човек, че в атаките срещу великия Локомотив не са внедрени и вътрешни хора, не и без заплащане, когато става въпрос, за около 100 декара в центъра на Пловдив??? Кой знае???……
      Някой помни ли ангажираните протести по магистралите от фенове на Локомотив? Помните ли подписките, за Марешки?….И други подобни, политически инициативи? Кой ги водеше, и каква беше ползата от тях???
      Всичко това доведе до разединението на черно-бялата публика,оредяването на трибуните, а така всеки се сеща, че коуба е още по-оязвим!!!
      Днес, а и не само, вината бива хвърлена върху собственика на клуба, но на практика,зощо той да стои в този клуб, след като от управата на града не му се дава НИЩО, а за любимия клуб на кмет,заместниците му, както и на областния ежедневно и с пълна сила се работи, за намирането на нови собственици, за построяването на “Колежа”, за заздравяването на клуба в жълти цветове!
      Някой съмнява ли се в това???

      …..За сметка на това, Ликомотив Пловдив перманентно запада, спускат му се “отгоре” разни жалки “собственици” със скромни или нечисти възможности! Пращат ги надила, а те след година-две най-много се предават, а клуба редовно изпада в безизходица, като винаги след това му остава и тежко наследство от дългове, които някой трябва да плати?!

      Всекидневно се пише, че Пловдив бил “оазиса на бизнеса и инвеститорите”, а кмета и дружината му не могат да накарат някой от тези инвеститори, да поеме Локомотив Пловдив!??? КЦМ,ПИМК,Самуилов и редица други инвеститори са ежедневно молени и карани да дадат някой и друг милион, за строежа на “Източен-10”, а за Локото НИТО ЕДИН не е молен и заставян???
      Това за жалост са фактите, но те са токова болезнени и неудобни, за власт имащите и техните клакьори, че моментално биха били приети с присмех и несъгласие, но никой не би намерил и един факт, за да ги опровергае!
      Време е Локомотивците да се събудят и да защитят любимия си клуб от умишленото му съсипване, защото положението е много тежко, а недоброжелателите напредват с всеки изминал ден!
      САМО ЛОКО!

      1. Изключително верен коментар! Това са голяма част от истините, за пропадането на любимия Локомотив!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker