Локомотив ПловдивТопФутбол

Витанов: Това е най-важният мач за Пловдив! Мисля, че сме по-добри и ще спечелим

Футболистът на Локомотив (Пловдив) Петър Витанов говори преди ппловдивското дерби с Ботев. Полузащитникът сподели очакванията си за предстоящия сблъсък от efbet Лига в събота и разкри с какво този мач се отличава от останалите, като не пропусна да коментира и паметната победа с 6:0 на “Лаута”.

Ето какво заяви Витанов пред “Спортал”:

– Предстои ви дългоочакван мач – дербито на Пловдив. Усеща ли се някакво напрежение преди този двубой?
– Напрежение, не, не бих казал. Има вълнение, защото това е може би най-важният мач за Пловдив, така че го чакаме с нетърпение.

– Взел си участие в много важни мачове както за Локомотив, така и за националния отбор. Преди дербита има ли нещо по-специално, което правиш?
– Не, подготвям се по един и същ начин.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

– А имаш ли някакви ритуали преди мач?
– Не, не бих казал. Не съм суеверен.

– Имахте тежък мач с ЦСКА – София за Купата на България във вторник. Може ли това да окаже влияние в събота, имайки предвид, че Ботев нямаше мач?
– Да, тежък беше мачът, но имаме достаръчно време да се възстановим и да се подготвим. Мисля, че няма да окаже влияние.

– Попитахме и Димитър Илиев дали е очаквал подобно представяне от Ботев до момента през сезона. Ти самия очаквал ли си Ботев да влезе в това дерби преди вас в класирането?
– На този етап е нормално. Те направиха добър сезон, ние започнахме малко по-колебливо. Класирирането в този мач няма абсолютно никакво значение. Излизаме за победа. Мисля, че сме по-добрият отбор и ще я постигнем.

– С какво се различава този мач от всички останали?
– Със заряда. С това, че е дерби, целият град го чака и феновете се надяват да победим и да са щастливи.

– За какво трябва да внимавате утре?
– Ботев има силни страни, отборът разполага с добри футболисти в атака. Мисля, че ще се подготвим и ще успеем да ги неутрализираме.

– Пристигна в Локомотив през лятото на 2019-та година и вече взе участие в няколко дербита. Едно от тях беше успехът с 6:0 на “Лаута”. Какво си спомняш от този мач?
– Спомням си емоцията. Помня, че беше уникално преживяване. Тъжното беше, че нямаше фенове, с които да се насладим на победата, но в крайна сметка това е един мач за историята, който ще се помни винаги.

– Лекуваше дълго време контузия. Как се чувстваш вече?
– Сега съм добре. Получих лека контузия на мача с ЦСКА, но мисля, че до мача с Ботев ще съм възстановен.

Кой ще бъде господар на Пловдив? Ето отговорa на Бетано + подаръци за всички фенове

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker