бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Вили Вуцов: Прохазка 20 пъти да беше центрирал нямаше да уцели главата на Педро

Старши треньорът на Ботев Велислав Вуцов говори пред предаването на ТВ7 “Спорт7” след загубата от Левски. Вуцов коментира самият двубой, информациите за черно тото на двубоя и финала за Суперкупата срещу Лудогорец.

Само малоумници, които не са играли физическо, могат да измислят такова нещо. От 20 пъти Прохазка да центрира на тренировка, няма да уцели главата на Педро повече от веднъж. Отделно Педро от 20 пъти ще вкара не повече от 2. Все пак оставаха 10 секунди до края на мача. Кой урежда двубой в последните секунди?

Да попитам смешковците – ако статуквото в държавата беше такова като преди 3 месеца, дали щяха да говорят пак такива неща?

Хора лакеи ги пускат тези глупости за черно тото. Искат да се появят на бял кон на колене пред собствениците на Лудогорец и да кажат: Вижте как ви пазим. В Лудогорец обаче нямат нужда от такава помощ.

Утре има борд на директорите в Ботев. Аз също ще присъствам и ще си кажа мнението. При всички случаи ще посъветвам ръководството да си потърси правата.

Искахме Антон Огнянов и той искаше да дойде при нас, но Левски не го пусна.

Чакаме около 4-5 играчи и българи и чужденци. Момчил Цветанов е близо до Ботев имахме проблеми с мениджърите му, все пак до ден-два се надявам всичко да се изясни. Даниел Златков също е добър вариант, но доколкото знам е с травма.

Доре още го няма не съм му виждал очите. Той ще си понесе последствията. Няма постъпила оферта за него.

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

 

Подобни

2 Коментара

  1. Майната му на резолтата въпроса е защо бяхме толкова зле при положение че левски се спъват в топката това ако беше миналата година щяхме минимум 3 ка да им направим и защо не пусна Вандер по крилото ако наистина искаше да ги обърнеш или поне равен да вземем

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker