бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

Вили Вуцов: Не мисля, че съм обидил публиката, чух по-лоши неща от псувни (видео)

Старши-треньорът на Ботев Пловдив Вили Вуцов говори след равенството на “канарчетата” с Марек Дупница.

“Отбелязахме гол, имаше още положения за наш гол. Истината е, че домакините създадоха 2-3 положения. И двата отбора могат да съжаляват, че пропуснаха тези моменти да отбележат втори гол. Сигурно втори гол, в която и да е врата, щеше да наклони везните за трите точки“.

„Моето мнение е, че мачът справедливо завърши наравно, предвид мобилизацията особено през втората част на двата отбора. Не е моето това разбиране за футбол. Но така или иначе това ни предостави противникът. Бяхме длъжни да влезем в този стил. Нашият стил пак казвам не е този. Не мога да кажа, че сме загубили две точки, не мога да кажа и, че сме спечелили една. Равностоен мач“, коментира още Вуцов.

„Полетя една бутилка към мен. Обърнах се и ми го показаха този бабаит. Дойде на оградата и не искам да казвам какви неща ми каза. Не са цензурни неща. Не са псувни, а по-лошо. Като чуеш такива неща и щеш не щеш реагираш. Такива бабаити ги знам. Не съм направил нещо, с което да обидя публиката. Ако сте видели, кажете вие. Тази бутилка е тази, която полетя към мен. Ако на теб ти кажат – да ти умрат децата, сигурно и ти ще реагираш по същия начин. Съжалявам, пак казвам. Аз така си изразих мнението“, разказа Вили Вуцов за случилото се на мача.

„Оголихме се. Тръгнахме да търсим трите точки. Едва ли има друг отбор, който като нашия си позволява, когато резултатът е негативен да играе с трима чисти нападатели. Влизането на Цветанов също е в тази линия. Имаме пропуски, но ако беше по-добър терена, сигурен съм, че бракът ще е по-малко. През първото полувреме нямахме необходимата агресия. През второто полувреме искахме не само да изравним, но да победим. С всички хора тук в клуба съм в много добри отношения. Не съм дал повод на никой с нищо. Тръгнах да поздравя публиката и бутилката падна на един метър от мен“, каза още Вуцов, предаде “Дарик”.

„Имаме добри нападатели. Въпреки, че днес не съм доволен от двойката нападатели, които започнаха. Опитахме се да свалим топката, да играем, но през първото полувреме имаше много брак. През второто полувреме, когато бяхме по-комбинативни, създадохме положения. Теренът на места меше много мокър, имаше много падания. Има го във футбола. Такива бяха условията и ние бяхме длъжни да се нагодим. Радвам се, че се пренастроихме влязохме в битката. Може би имаше момент на подценяване, но това, което исках да играем е това, което играхме през второто полувреме. През първото имаше много нелепи грешки“, заяви той.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker