бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Вили Вуцов: Не е нормално да играем в петък срещу Лудогорец, Матушев да не мисли за точки в Коматево (видео)

Старши треньорът на Ботев Велислав Вуцов заяви, че не е нормално двубоят между Ботев и Лудогорец да се играе в петък, а не в събота. Той добави също така, че и двата тима имат доста национали и не е нормално това, което се случва.

“Двете победи дадоха спокойствие в клуба и играчите. Всички се трудиха добре, бяхме дозирали нещата така, че да имат по два дни почивка и да се натоварват двуразово. Подобрен е начинът на подготовка в нашия клуб. Всички работят на една значително по-добра скорост. Динамиката е поне три пъти повдигната. Не се оплаквам от липса на старание. Вървим във възходяща линия. Предстои ни тежък мач с може би най-добрия отбор у нас в момента. Не се отнасяме със страх към тях. Няма нищо какво да ни притеснява. Да, победиха ни за Купата, но ние играхме много добре. Малко време има до мача. Никога не съм крил, че моделът “Лудогорец“ е успешен. Мачът е важен и искаме да се представим добре. Точките са най-важни. Искаме след този мач да не сме пак с 14 точки. Дано мачът да е в рамките на феърплея. Последният не беше в тези рамки, този се надявам да е такъв. Той е назначен в неподходящо време. Имаме пет младежки национали и Йордан Христов в мъжкия отбор. Всичките ще си дойдат довечера и днес отново няма да тренират с нас. Не вярвам УЕФА и ФИФА да има такава страна. Предварително беше, че мачът ще е в събота. Лудогорец също имат 5-6 национали. В края на работния ден в петък ми беше заявено най-официално, че мачът е в събота. Изведнъж – в понеделник мачът бил в петък. Сега стана така – единият има важни неща, пък другия кучета го яли. Нека да ми сърдят хората в БФС – предупредих ги, че ще ги кажа тези неща – но трябват промени и то повсеместни. Младежите 10 месеца нямат треньор! Как няма да е резил резултатът в Дания? Ние имаме пет национали там. Трябва да ги възстановим психически. Младежите имаха 4 часа престой на летището в Амстердам. Лек път, виждате! Имаме петима национали и трябва да играят сега в петък. УЕФА и ФИФА… има ли такава страна? Момчетата са ни здрави, това е най-важното. Данчо Христов също е добре, надяваме се да ги възстановим. Матушев няма да вземе 12 точки. Да ги брои от 9 надолу, защото повече няма как да вземе. В този мач с Локомотив ще искаме три точки, даже и ако четири дават и за тях ще се борим”, заяви Вуцов.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

  1. Циганите пак ще паднат,даже няма да има смисъл да идват и до Коматево,чес лед 3:0 трябва да си ходят още на полувремето :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker