Локомотив ПловдивФутбол

ВИДЕО + СТОПКАДРИ: Три мача = Три “съдийски гилотини” за Локомотив (Пд)!

Съдийските грешки по време на мачовете на Локомотив (Пд) в последно не само зачестиха, но и се превърнаха в притеснителна тенденция.

В последните три кръга “смърфовете” със сигурност не се представят по най-добрия начин. Те записаха две загуби и едно равенство в последните си три срещи от Първа лига, като цялостната форма на отбора изглежда занижена, а представянето неубедително.

Не трябва да обаче да се подминава и факторът съдийски грешки в ущърб на “смърфовете”. Последната такава дойде при гостуването на “черно-белите” в Русе при загубата с 0:1 от Дунав. Там главният рефер Валентин Железов отсъди меко казано полемична дузпа в полза на Дунав за, уж, игра с ръка на Милош Петрович в наказателното поле на гостите.

Екипът на TribunaPlovdiv.bg рядко си е позволявал да коментира съдийски решения. Далеч сме от анализир и върху съдийски наряди, а ако сте забелязали, в нашите репортажи за мачовете, мимоходом просто отбелязвaмe червените картони за даден играч.

Сега обаче ще изнесем няколко видеа на явни съдийски гафове срещу “черно-белите” от последните мачове на тима:

Локомотив (Пд) – Етър (ВТ) 0:0

Атака на Локомотив Пловдив бе преустановена в шестата минута на срещата с Етър на “Лаута”. Анте Аралица бе човекът, който бе изведен, но страничният рефер прецени да вдигне флага си за засада, която е много спорна.

(2:30 минута) Ситуацията е от второто полувреме на двубоя с великотърновци. В тази ситуация – играч на Етър поваля Анте Аралица в собственото си наказателно поле, но не е отсъдена дузпа, въпреки че има огромни основания за това.

Берое – Локомотив (Пд) 1:0

Отменен гол на Локомотив (Пд) в средата на втората част. Няма човек, който може да ви каже точната причина за отмяната на попадението на Асен Георгиев. Единствено съдията реши, че Димитър Везалов извършва фаул срещу съперник при борбата за висока топка в наказателното поле на Берое. Има ли такъв обаче?

Дунав (Русе) – Локомотив (Пд) 1:0

Последната и, вероятно, най-спорна ситуация. Дузпа за игра с ръка на Милош Петрович в наказателното поле на гостите. Топката сякаш се утдря в левия хълбок на играча и просто отскача встрани без контакт с лявата му ръка.

Мегаскандална дузпа сломи ялов Локомотив (Пд)

Мегаскандална дузпа сломи ялов Локомотив (Пд)

Мегаскандална дузпа сломи ялов Локомотив (Пд)

Мегаскандална дузпа сломи ялов Локомотив (Пд)

Подобни

Един Коментар

  1. Равносметката е -6 точки от актива на Локомотив ако вземрм в предвид, че вчера свършвахме наравно, с берое бием и срещу Етър пак биехме с тази дузпа! Сега щяхме заслужено да сме 4-ти! Факт е обаче, че играем слабо, но това не оправдава съдийските брадви в тези мачове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker