бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

ВИДЕО: След множество пропуски Ботев загуби от Енисей

Ботев изигра днес втората си контролна среща в Агиа Напа срещи отбора на Енисей. “Канарчетата” загубиха срещата с 2:1. “Жълто-черните” бяха по-активният отбор на терена, създаваха множество ситуации, но липсата на концентрация в завършващата фаза ги лиши от отбелязване на гол.

Срещата започна с лек превес на играчите на Станимир Стоилов, като в първите минути впечатление направи Вандер Виейра, който бе доста активен.

В 7-ата минута Иван Цветков бе намерен след добро центиране от дясно, но страничният рефер на срещата отсъди засада.

В 11-тата минута бе изпълнен ъглов удар в полза на Енисей, но опита за удар бе неуспешен.

В 15-тата минута Мариян Огнянов бе изведен хубаво, но халфа реши да подава вместо да отправи удар. След опита за прехвърлящо подаване към Цветков, защитник на руснаците пресече подаването.

В 16-тата минута Енисей откри резултата. Галаш бе изведен по фланга и с хубав удар оплете коженото кълбо във вратата на Ботев.

Две минути по-късно Алесандру Куртеан отправи силен удар към вратата на “белите”, но вратаря успя да отрази удара.

Ботев показваше тотално надмощия на своя съперник, но така и не съумяваха да реализират. Последваха няколко удара на Куртеан и Вандер, но всички те бяха отразени от защитата на руснаците.

В 31-та минута Анисе бе близо до това да отбележи с глава след центриране от корнер.

В 36-тата минута Адам Стаховяк направи сериозна грешка, след която Енисей поведоха с 2:0. Вратаря на Ботев излезе неразчетено, футболист на руснаците се хвърли на шпагат, за да отнеме топката, но тя стигна до Иванов, който на опразнената врата не пропусна.

До края на полувремето “канарчетата” продължаваха да бъдат по-организирания отбор на терена, но завършващия удар им изневеряваше.

“Жълто-черните” започнаха много активно втората част, като за няколко минути отправиха няколко удара по посока на врата на Енисей.

В 49-тата минута Вандер напредна по лявото крило и пусна прекрасен пас към Хамза, последния се засуети в наказателното поле на руснаците и не успя да овладее хубаво и топката излезе в аут.

В 64-тата минута Алесандру Куртеан направи хубаво извеждащо подаване по въздух към Йордан Христов, който с воле изпрати кълбото към вратата на Енисей, но вратаря на руснаците се намеси и отрази бомбения удар от около 5-6 метра.

В 67-та минута главният рефер отсъди дузпа в полза на Ботев за опасна игра на защитник на Енисей. Наказателният удар изпълни Вандер, но Полотников отрази неговия удар.

В 78-та минута Ботев направи многоходова атака, която завърши с прехвърлящо подаване през цялата защита на Енисей, но никой от Ботев не докосна топката и тя излезе в аут.

В последните минути “жълто-черните” имаха шанс да вкарат почетно попадение, но ударите на Педро и Хамза минаваха в страни от вратата на руснаците.

В 96-тата минута главният рефер посочи бялата точка в полза на Ботев. Хамза бе точен за 1:2.


Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

2 Коментара

  1. Мъри ако не ги стегне да вземе да се маха,защото с тия пари всичките,които похарчи такива издънки няма как да му се прощават!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker