Извън БългарияФутбол

ВИДЕО: Помогна ли съдията на Барса да осъществи подвига си срещу ПСЖ?

Вчерашният мач реванш между отборите на Барселона и ПСЖ предизвика различни коментари – от такива, които изсипваха хвалби за това как Барса заличи пасив от четири гола и елиминира “парижани” до такива, които обвиняха съдията, че е помогнал в голяма степен за този подвиг.

Барселона трябваше да отбележи пет попадения във вратата на ПСЖ, за да заличи пасива от първата среща в Париж, спечела от французите с 4:0. Това изглеждаше невъзможно и за най-върлите фенове на испанския гранд, които определяха мача реванш като протоколен.

Каталунците обаче показаха, че не случайно са един от най-постоянните отбори в Европа и никога не се предават. Два гола на Неймар, по едно попадение на Меси, Суарез и Серхи Роберто, както и автогол на Курзава направиха този мач исторически.

Главно действащо лице в срещата стана съдията Денис Айтекин, който свири две дузпи за испанския гранд, не даде такава за ПСЖ и до голяма степен изигра основна роля в това Барса да спечели.

Докато при първото положение за дузпа, реализирано от Меси, няма никакви съмнения в правотата на съдията, то втората дузпа изглежда меко казано пресилена.

Хавиер Масчерано призна след двубоя, че е извършил нарушение в наказателното поле срещу Ди Мария:

“Очевидно беше, че наруших правилата в единоборството с Ди Мария. Не мисля обаче, че това е основната причина да победим. Изживях една от най-великите си вечери като футболист”

Екипът на TribunaPlovdiv.bg Ви предоставя видео със спорните положения от срещата между двата отбора:

СНИМКИ: Феновете на Борусия изумиха цял свят

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker