бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

ВИДЕО: Николай Киров: Не трябва да униваме, а да работим

Изпълняващият ролята на старши треньор в Ботев (Пд) Николай Киров даде своята оценка за играта на Ботев (Пд) при поражението с 1:2 от Пирин в срещата от шестия кръг на Първа лига тази вечер.

Ето какво каза той пред колегите от Диема:

“Лошо започнахме първото полувреме. Бяхме разпокъсани по терена. За наша радост успяхме да се върнем с гол на Неделев”, започна Киров.

“През втората част стояхме доста по-добре. Владеехме топката. И точно в момента, когато мисля, че стояхме по-добре на терена, ние допуснахме гол”.

“Работим върху статичните положение. Явно е нужно време за подобряване синхрона в нашата зазщита. Не трябва да се притесняваме, а да работим и да изчистваме проблемите.

“Определено моментът е много труден. Мисля, че тук е ролята на кадрите от школата”.

“Не трябва да униваме по никакъв начин, а трябва да работим.Направихме така, че всички сътресения по най-малък начин да стигнат до играчите. Разбира се, че и те са живи хора и се притесняват. Може би се притесняват от несигурността. Мисля обаче, че нещата ще се стабилизират”, завърши шефа на ДЮШ на Ботев (Пд).

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker