Ботев ПловдивФутбол

ВИДЕО: Кой е новият защитник в Ботев?

Днес Ботев намери своя нов централен бранител в лицето на Емир Даутович.

Екипът на TribunaPlovdiv.bg се поразрови в миналото на словенския футболист, който започна тренировки с тима на “канарчетата”:

Даутович стартира кариерата си в Рудар през 2001-ва и играе за юношеските формации на тима до 2010-та. След това осъществява трансфер в Марибор. През 2012-та защитникът е обявен за един от най-големите таланти на словенския футбол. Прави официалния си дебют при мъжете за ОФК Београд през 2014-та.

Бранителят е бил част от националния отбор на Словения до 19 години. През 2012-та взима участие в Европейското първенство за младежи до 17 години, като взима участие и в трите мача от груповата фаза, получавайки и един червен картон.

Освен за ОФК Београд Даутович притежава доста богата визитка за футболист, роден през 1995-та. Състезавал се е още за тимове като Аполон Лимасол, Фортуна Ситард и Анкаран Хрватини.

Ботев намери мечтания централен бранител!

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker