Локомотив ПловдивФутбол

ВИДЕО: Ераносян: Не ме интересуват резултатите, искам само играчите ми да играят

Наставникът на Локомотив Пловдив Едуард Ераносян коментира равенството срещу Словачко в контролна среща играна на турска земя.

“Резултатът не е важен, в тези контролни мачове резултатите не са важни, важно е да видим това, което имаме като замисъл жалко, че първото полувреме направихме много грешки, през второто полувреме имахме възможности, това, което тренираме не се получава в мачовете”, коментира наставникът на “черно-белите”.

“Надявам се, в следващите мачове да се получат нещата, искам от тях да играят, нищо друго не искам, резултатите не ме интересуват, не искам да бъркат елементарни топки, не искам сами да решават ситуации, това не е индивидуален спорт, до края на подготовката всички ще имат еднакъв шанс и еднакви минути в тези контролни срещи”, допълни той.

“Тези, които са показали, че заслужават място на терена, ще играят в мачовете от първенството. Програмата във Първа лига е еднаква за всички”, допълни Ераносян за “Гонг”.

Вижте видеорепортаж от равенството на Локомотив със Словачко

Вижте видеорепортаж от равенството на Локомотив със Словачко

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker