Ботев ПловдивФутбол

ВИДЕО: Гигант от Аякс пристига в Ботев

Ботев направи троен трансферен удар в навечерието на първата тренировка на тима за 2014 година, насрочена за 13 часа днес в Коматево. “Канарчетата” си осигуриха услугите на нападателя на Аякс Джофри Кастилион, както и на румънските национали Сърджан Лучин и Александру Куртеан.

Първият обаче няма да се появи на сбора, докато останалите двама ще бъдат представени като нови попълнения. “Ботев” (Пловдив) привлича Лучин и Куртеан от Динамо (Букурещ).

Кастилион е висок 191 сантиметра и с физиката си напомня много на Гара Дембеле, пише “Меридиан Мач”. Таранът е собственост на Аякс и играе за втория тим в Джупилер лигата (б.р. – втора дивизия на Холандия). Миналия сезон нападателят пък е бил даден под наем на Хераклес. Кастилион е със суринамски корени и през 2013-а е записал 30 мача за Хераклес в Ередивизие. Освен това той е бил юношески национал на Холандия, като в различните формации на “лалетата” е записал 18 мача и 12 гола. Той вече е договорен от “канарчетата”, но няма да се яви на сбора днес.

Куртеан и Лучин пък идват в “Ботев” (Пд) след истинска трансферна война. “Жълто-черните” плащат около 200 000 евро на Динамо (Букурещ) за двамата, които бяха желани още и от руския Том Томск и украинския Черноморец (Одеса).

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker