бетано най-добър сайт за слот игри
ВетераниМарицаФутбол

Ветераните на Марица областни шампиони след нова победа над Локомотив

Ветераните на “Марица” станаха областен шампион, след като и в реванша на областния финал победиха “Локомотив” (Пловдив), този път с 2:1, на стадион “Пловдив”. Първата среща, на “Лаута” преди седмица, завърши отново с победа на “кършиякалии” – 0:2. По този начин, “маричани” се класират за следващата фаза от държавното първенство за ветерани. Най-вероятно в понеделник ще стане ясен следващият съперник на “жъло-сините” шампиони.

В реваншът игран в четвъртък ветераните на “Марица” отново се представиха на ниво и заслужено отстраниха съперника си. През първото полувреме “Локомотив” имаше лек превес в играта, с оглед на това, че бяха догонващи в общия резултат. В 40-та минута “черно-белите” поведоха след гол от пряк свободен удар на Васко Кръстев.

През второто полувреме “маричани” заиграха на пълни обороти и диктуваха изцяло случващото се на терена. В 58-та минута Янко Янков изравни резултата, а в 77-та Стоян Маринов от пряк свободен удар доведе нещата до обрат – 2:1.

Така след 4 годишна борба ветераните на “Марица” напълно заслужено станаха областен първенец и ще представят Пловдив и областта на национално ниво в държавното първенство за ветерани.

Областен финал за ветерани, реванш – ст. “Пловдив”:
МАРИЦА – ЛОКОМОТИВ……2:1 (2:0 в първия мач, 4:1 общ рез-т)
0:1 Васко Кръстев – 40′
1:1 Янко Янков – 58′
2:1 Стоян Маринов – 77′

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker