бетано най-добър сайт за слот игри
Първа ЛигаФутбол

Верея обяви името на заместника на Илиан Илиев

Rъководството на Верея официално обяви Благомир Митрев за новия старши треньор на отбора. На поста той заменя Илиан Илиев, който вече е част от Черно море.

Негови асистенти ще бъдат Даниел Желязков и Елиаш Да Силва, който ще изпълнява функциите на играещ помощник-треньор. Треньор на вратарите пък ще е Стоян Колев.

Ето какво написаха старозагорци на сайта си:

“Благомир Митрев е роден на 28 май 1972 г. в Стара Загора. Играл е за Берое и Нефтохимик. В “А” група има 300 мача и 30 гола. С отбора на Нефтохимик е вицешампион през 1997, финалист за купата на страната през през 2000 и носител на Купата на ПФЛ през 1996 и 1997 г. За купата на УЕФА е изиграл 6 мача за Нефтохимик. Има 4 мача за националния отбор и 8 мача за младежкия национален отбор. След приключване на кариерата си като футболист през 2005 г. е помощник-треньор на Нафтекс, а през 2006 г. става старши треньор на тима. През 2007 г. завършва успешно УЕФА Про Лиценз в НСА. От началото на август 2008 г. заема поста директор на детско-юношеската школа в Берое. През пролетта на 2011 г. е старши треньор на “Нефтохимик”. През 2012 г. е Изпълнителен Директор на ПФК”Нефтохимик”. През 2013/2014 отново е Директор на Детско-юношеската школа на ПФК Берое. От 2017 г. е Изпълнителен Директор на ПФК Нефтохимик 1962.

Даниел Желязков е роден на 6 август 1972 г. в Стара Загора. Играл е за отборите на Берое, Славия, Шумен, Спартак Плевен и Пирин.

Стоян Колев е роден е на 3 февруари 1976 г. в град Сливен. Започва футболната си кариера на вратата на Сливен, след което преминава през Локомотив Пловдив, Берое, ЦСКА, отново Локомотив Пловдив, румънския Оцелул, Черноморец Бургас, ЦСКА, Септември, ЦСКА и Нефтохимик. Има 16 мача за националния отбор на България. Треньорската му кариера преминава през ЦСКА и Локомотив Пловдив.

Ръководството на ПФК Верея пожелава на Благомир Митрев и екипа му много успехи начело на клуба!”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker