Ботев ПловдивФутбол

Венци Стефанов: Да прекръстят Мъри на Минчо Празников

„Не искам да говоря нищо преди мача. От много приказки файда няма. Нека първо да си свършим работата на терена, а после лесно ще говорим. Дай Боже късметът да е с нас“, заяви президентът на Славия Венцеслав Стефанов за „Тема Спорт“ преди днешното домакинство на Ботев Пловдив.

Относно поредното оплакване на Станимир Стоилов за програмата и нейното несъобразяване с метеорологичните условия той каза:

„Не е лошо да го прекръстят Минчо Празников. На него все времето му е лошо. Каквото е за всички, това е и за гол Асан, казват старите хора“, коментира босът на белите, с което леко жегна Мъри.

Стефанов говори и за отсъствието на един от основните играчи на тима – Олег Шалаев, който е наказан за двубоя с канарчетата.

„Шалаев е важен играч и ще липсва на отбора. Към него има интерес от руски отбори. Като дойде време, ще отиде там“, разкри Венци Стефанов. Наскоро той опроверга категорично появилите се информации, че Шалаев ще ходи в Левски.

Наставникът на белите Милен Радуканов пък е подготвил няколко тактически капана за канарчетата.

Снимка: pik.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker