бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Вандер още се надява на трансфер

Бразилската перла на Ботев (Пловдив) Вандер Виейра е в изчаквателна позиция за евентуален свой трансфер в чужбина. 26-годишният юноша на Фламенго остана извън групата за срещата със Славия, като дори не се появи на базата в Коматево, за да изгледа двубоя.

От “жълто-черния” клуб бяха категорични пред “7 дни спорт”, че Вандер е в Пловдив и не е напускал България, като отчетоха, че и други играчи, останали ивън групата, също не са били на стадиона в неделя.

Както е известно, бразилецът се опитва да си уреди трансфер зад граница до затварянето на трансферния прозорец на 31 август. Според запознати все още има шансове той да премине в македонския Вардар (Скопие), въпреки че първоначално нещата там зациклиха. Има вариант в следващите дни да се появят и други кандидати за подписа му.baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

2 Коментара

  1. И да напусне имаме толкова много млади момчета,които могат да го заместят,че едва ли ще има чак толкова голяма липса,но той определено си е класа!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker