Ботев ПловдивФутбол

Бюджета на Ботев сигурен, колкото на Левски е

Бюджетът на Ботев Пловдив за новия сезон е сигурен, разбра Тема Спорт”. Заложените средства ще дадат нужната стабилност на канарчетата за участието в А група. Както е известно, заради тежката финансова криза, в която изпадна клубът, парите бяха сериозно орязани. Бе поставен таван на заплатите от 3500 евро.

Това наложи раздялата първо със старши треньора Любослав Пенев, а после и с някои от звездите на тима като Анисе, Веселин Минев и Бенга. Хамза и Доре пък се очаква да бъдат продадени до седмица.

В понеделник следобед на сбирката на управата на жълто-черните една от най-важните точки е била именно финансовото осигуряване на дейността на клуба. Според запознати през новия сезон само Лудогорец, ЦСКА и Левски ще са с по големи разходи.

Бюджетът на Ботев Пловдив ще е сходен с този на Литекс и Берое. Така клубът ще може да изкара спокойно сезона в очакване на по-добри времена. Все още не е ясно колко точно пари са осигурени, но според запознати те не са по-малко от 4-5 милиона лева. Което означава, че и през тази кампания жълто-черните ще са сред най-добре обезпечените клубове в А група.baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker