бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

БФС отново похвали привържениците на Локомотив

От Българския футболен съюз отново похвалиха феновете на Локомотив (Пловдив). Това се случва за втори път през последните 2 седмици. Днес официалният сайт на централата публикува материал за феновете на “смърфовете” със заглавие “Нови инициативи на привържениците на Локомотив (Пловдив) в помощ на здравната система в града”.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста на БФС без редакторска намеса:

Продължават инициативите на привържениците на ПФК „Локомотив” (Пд) във връзка с борбата срещу коронавируса и по повод Великденските празници.

Фенклуб „Локомотив Пловдив”, заедно с Районен център за трансфузионна хематология – Пловдив, организираха за поредна година акция за безвъзмездно и доброволно кръводаряване на 17.04.2020 г. в Кръвен център – Пловдив. Няколко десетки привърженици на клуба са се отзовали на тази дата, проявявайки милосърдие и човечност в този изключително тежък за българската медицина период.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Друга инициатива на феновете на клуба е кампанията, наречена „pLOVEdiv срещу COVID 19”, за събиране на средства, които ще бъдат използвани за закупуване на оборудване (реанимационни легла и консумативи, видеоларингоскоп, бактерицидни лампи и др.). То е предназначено за Клиниката по инфекциозни болести към УМБАЛ “Свети Георги” ЕАД, Пловдив, която поема основния поток от заразени от коронавирус в областта. Кампанията е подкрепена от режисьора Илиян Джевелеков, европейския шампион по бокс Даниел Асенов, световната и европейска шампионка по бокс Станимира Петрова, четвъртата в света в тройния скок от Пекин 2015 – Габриела Петрова, Димитър Илиев – футболист №1 на България за 2019 година, Организация „Трибуна Спортклуб“ и др.

Установен е контакт с болницата, за да се разбере какви са належащите нужди и какво реално може да бъде закупено в момента, предвид дефицита в световен мащаб на много от необходимите консумативи и апаратура. От производители е договорирано оборудване за 21 880 € (40 000 лв.), като до момента са събрани към 5 400 €. Който иска да подкрепи инициативата, може да разбере по какъв начин от Интернет-страницата „Фенклуб Локомотив Пловдив”, където ще намери link към платформата на HelpKarma Fundraising, а именно: https://bg.helpkarma.com/help/551587038970

Болницата има неотложна нужда от тази помощ.

Със съпричастност, солидарност и единство ще минем през това изпитание!

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-нален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker