бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

БФС иска обяснение от Локо Пд и Любимец за контролите в Марбея, УЕФА разследва български мач за “черно тото”

Локо (Пд) и Любимец са единствените два български клуба, които не са информирали БфС за своите контроли, които играят в чужбина.

По принцип футболният съюз е длъжен да препраща информацията, която постъпи от отборите директно в УЕФА. „Информираме централата за всеки клуб за час, дата и стадион за провеждане на приятелски мач. Ние сме задължили клубовете, независимо кои са те, да ни пращат план за тези мачове, за да можем да ги препращаме”, заяви пред Канал 3 пресаташето на БФС Павел Колев.

„Специално за Локо (Пд) за мача с шведския отбор ИфК Гьотеборг ние не бяхме информирани. Не бяхме информирани и по линия на шведската федерация. Тази информация трябва да е двупосочна. Разбрахме от медиите, че се е играл този мач. Не бих казал, че това е предпоставка за нещо, но не е спазено изискване, което е в сила от две години”, допълни Колев.

УЕфА събира доказателства за уреден мач от „А” група. От европейската централа са съобщили на БфС, че вече са сезирали българската прокуратура и ще търсят помощта на централата за разрешаване на случая.

По принцип поне десетина мачове от „А” група през последните години са разследвани от УЕфА чрез системата за ранно предупреждение. Но сега за пръв път започва събиране на доказателства и са информирани разследващите органи в България.

Логично имената на отборите се пазят в тайна. „Меридиан Мач” обаче научи, че във въпросния двубой не участва софийски тим.

В началото на сезона БФС изпрати писмо на Пирин (ГД), тъй като от „Иван Асен II” 26 се усъмниха в играта на неврокопчани – според тях тя била „симулативна”. Мачът, заради който бе предупреден клубът от Гоце Делчев, бе този с Ботев (Пд), в който тимът на Тенчо Тенев загуби с 1:7.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

5 Коментара

    1. Майка ти ще ни спаси, мангал :)
      Нашия си има достатъчно пари, за да се занимава с тото шмекерии, като вашия свинар, дето толкова много си го обичате и вече толкова години си ви клати, а вие си го обичате. После на Селския паметници искате да правите. На Коко направете, редом с Жоро Наркомана.

      1. Горката помакия майка ти! Да дойде в Сряма и да роди турски чедо. От путяф сопут да е.
        Резак опрай си годината 19??!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker