Ботев ПловдивФутбол

Бултрасите с официално обръщение към Чандъров и Самуилов

Феновете на Ботев (Пд) се обърнаха към собствениците на клуба Румен Чандъров и Георги Самуилов чрез своята интернет платформа bultras.com.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста БЕЗ редакторска намеса:

Уважаеми господа,

Обединени фракции “БУЛТРАС” разбираме напълно ясно създалата се неприятна ситуация около нашия любим клуб, както и проблема с вмешателството на феновете в клубната политика и сме готови да работим по нейното преодоляване.Заставаме с имената си и Ви гарантираме, че събитията от 30.08.2016 г. не са инициирани от определено лице и не са атака срещу Вас.

Това бе самоинициатива на обикновени фенове, действията на които са породени не от лоши чувства към вас, а от прекалено насъбралите се напрежение и мъка. Напрежение и мъка, породени от дългото време далеч от своя дом стадион “Христо Ботев” и незадоволителното представяне на клуба в родния елит.

“Жълто-черната” публика винаги е била с горещ темперамент и много емоционална, ние винаги сме обичали на първо място клуба си и винаги сме искали само и единствено неговото добро. Веднъж вече бяхте приветствани с добре дошли и получихте доверието ни.

Ако искате да усетите нашата любов с цялата й сила, то довършете това, което обещахте, а именно нашия дом – Колежа.
Тогава Ви уверяваме, че цял Пловдив ще ви носи на ръце. Нека не позволяваме на един проблем да попречи на нашата заветна цел.

Декларираме готовността си за лична среща с Вас, на която да обсъдим неприятната ситуация и да намерим положителен за всички изход от нея.

С уважение,

Обединени фракции “БУЛТРАС”

източник: bultras.com

Подобни

8 Коментара

  1. Жълтите селянки са царици на духовите музикални инструменти, за тях няма чест и достойнство, всеки може да си ги оправя срещу порция кебаБчета !

  2. ОТНОВО СВИРКИ ЗА МАЛКО ЖЪЛТИ СТОТИНКИ , КАКТО И В ДОБРОТО СТАРО ВРЕМЕ :”До Нова Медийна Българска Група

    Уважаема госпожо Кръстева,
    Обръщаме се към Вас тъй като следващите дни са съдбоносни за нашият любим ПФК Ботев Пловдив. Единствено във ваше лице виждаме спасение от нов позорен престой в ,,Б,, футболната група, както и възможност за достойно и бляскаво бъдеще.Надяваме се и вярваме,че не сте се отказали от покупката на отбора и Ви призоваваме да направите нужните постъпки за финализиране на така желаната от всички пловдивчани сделка!!!”

  3. Не вярвах че са такива дупедавци и гъзолизници мислех си че имат капка достойнство и че няма да се унижават по толкова педалски начин но съм се лъгал

  4. ЕСКАМЕ СИ БАТ ЦЕЦУ ДА на РАНИ И ПОИ АЙ СЕКТИР НА НЯКВИ ЕЗМИСЛЕНИ ГЕРОЙ САМО БОТЕВ БЕС БОТЕВ НАМА БЪЛГАРИЯ

  5. „ЖалТурската“ публика винаги е била с горещ темперамет, понеже сме прости магали.

    Ако искате да усетите нашата любов с цялата й сила, то довършете това, което обещахте, а именно нашия публичен дом – Копнежа, където да обслужваме всики клиенти.

    Обединени фракции на Турски курви и проститутки “$ултра$$”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker