бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивСъбитияФутбол

Бултрасите разграбиха над 3000 билета за финала

Феновете на Ботев (Пд) вече разграбиха над 3000 билета за предстоящия финал за Купата на България срещу Лудогорец, научи TribunaPlovdiv.bg.

Става въпрос за входните талони за сектор “Б” на Националния стадион „Васил Левски”.

Привържениците на канарчетата избраха именно въпросната трибуна на съоръжението за своята агитка. Пропуските за там се разпространяват в двата магазина – този на Клуба на привържениците на Ботев Пд, намиращ се на ул. „Нестор Иванов” 1, и феншопа на базата в Коматево. Цената им е по 10 лв. парчето.

Над 2000 бройки от билетите са продадени в магазина в кв. Кючук Париж. Останалите са купени на базата в Коматево. Пропуски се разпространяват и в мрежата на Eventim, като оттам бултрасите могат да се снабдят с талони и за секторите А и В. Към момента не е ясно каквa бройка билети е изкупена от разпространителската мрежа.

Продължават записванията и за организираната екскурзия с автобуси. Засега няма нужда от ангажиране на допълнителни рейсове. Първоначално от КПБП осигуриха 10 автобуса, които още не са запълнени.

Подобни

2 Коментара

  1. Трибуна Пловдив вие имате грешка в информацията не 3000 ,а 300 000 билети са продадени

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker