Ботев ПловдивФутбол

Бултрасите питат – “Над закона ли са бившите шефове на КАТ?”

Любителите на футбола станаха свитедели на изключително грозни сцени малко след изравнителния гол на Ботев (Пд) по време на Дербито срещу Локомотив (Пд) в събота, 30.07) на ст.”Лазур” в Бургас.

Фен на “жълто-черните” нахлу на терена, изразявайки по нестандартен начин своята радост. Органите на реда обаче не му останах длъжни и след като го хавнаха, зпаоанха да го удрят с палки по цялото тяло, докато в крайна сметк ане го изнесоха със закопчани отзад ръце.

Съдят привърженика на Ботев (Пд), нахлул на терена по време на Дербито

Зверското насилие, което се приложи върху един-единствен човек в този случай накара мнозина да се запитат редно ли е това и какъв смисъл има.

Феновете на Ботев (Пд) не останаха безучастни в цялата ситуация и чрез коментар по темата, те изразиха своите виждания в своя официален интернет сайт bultras.com:

Следващите редове не са декларация, а по скоро отворено писмо към власт имащите и по скоро до премиера Бойко Борисов и министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова.

В събота на стадион “Лазур” в Бургас, където само преди година се проведе Европейското за юноши, пред очите на хиляди очевидци имаше силно превишаване на полицейски правомощия. Дебело подчертаваме, че не защитаваме и не толерираме действията на нахлулия на терена привърженик на Ботев Пловдив, който ще донесе санкции на нашия клуб, но и ще понесе вината си пред съда.

Но ние искаме да попитаме – беше ли нужно толкова брутално отношение към паднал човек с поставени белезници? Ако така ясно се показа как действат органите на МВР и то пред хиляди очевидци, какво остава, когато няма свидетели? Така ли раздават правосъдие вашите служители г-жо Бъчварова? С тази жестокост, как искате хората да уважават вашите служители, носители на реда и стабилността? Това ли се нарича – ред, да пребиеш паднал човек и то с ритници?

Почти всеки път служителите на “реда” се крият зад анонимността на пагона и фуражката. Tози път обаче искаме да попитаме вашия служител, който е бивш ръководител на КАТ Пловдив – Радослав Начев и който цяла България видя ясно как посяга и рита пръв, по особено жесток начин падналия и закопчан с белезници човек – така ли е инструктиран да действа? Това ли е начинът да се издигне в кариерата си и сега когато е отстранен от “доходоностната” служба в КАТ и пратен да се разправя с фенове в злобата си, така ли ще действа и занапред…

Обединени фракции “Бултрас”

СНИМКИ от дербито в Бургас може да видите в галерията на сайта!

Пълна информация за 103-то пловдивско дерби вижте официалния сайт на Ботев Пловдив!

bultras.com

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker