бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Бултрасите заявиха, че времето на Мъри е свършило и захапаха Локомотив и Камбуров

Привържениците на Ботев Пловдив заявиха чрез статия в bultras.com, че времето на Станимир Стоилов е свършило и че той няма повече място в “жълто-черния” клуб.

Ето и целия материал във фен сайта на “канарчетата”:

Кой щял да върви като император из пловдивските улици след дербито, Мартин Камбуров ли?

Онзи, който излезе с наведена глава днес от националния стадион след загубата от родния му клуб с 2:1. Този Камбуров ли, който не успяхме да видим днес на терена, а разбрахме, че е ходил до София, едва след като се показа по медиите? Такава е съдбата на Императора, вмирисана и пропита от комплекса наречен Ботев Пловдив.

Щом нямаш други качества, а една победа над вечния ти враг те прави император, сега ще си ходиш обратно с цървулите. Но всички българи знаем, че най-големите битки над Византийската империя са печелени от българските царе.

Истинският цар днес на терена се казваше Иван Цветков. Вуйчо Ваньо влезе като резерва и донесе сладката победа на Ботев, след което влезе в прегръдките на близо 4 000 бултраси. Малко преди това същото направи и Юнес Хамза, който с глава се реабилитира за отсъствието си през повечето време на терена.

За дербито

Станахме свидетели на изключително слабо пловдивско дерби, което за лош късмет на мургавата част на града ни не завърши, както те се надяваха през цялото време. На моменти трябва да си признаем, че съперникът ни доминираше на терена, а “канарчетата” се поизложиха като редуваха грешки в защита и нападение. След края на мача футболистите на Локо отново показах характера си със скандали и провокация нападайки футболистите ни. За техен късмет до сблъсъци по трибуните не се стигна.

Малко преди края бултрасите поискаха и главата на Станимир Стоилов за слабите изяви на Ботев в последните няколко мача. Добре, че бяха головете на Хамза и Цветков, за да стопят напрежението около Мъри, който пред медиите заяви, че ще каже дали подава оставка, след мача с Левски за Купата на страната.

Според бултрасите на стадиона обаче времето на Стоилов в Ботев привършва неависимо какво ще се случи в сряда срещу Левски. Надяваме се, че цялото спортно-техническо ръководство на клуба ни ще подходи сериозно към предстоящия реванш със сините от София.

На трибуните

В самото на начало на дербито бултрасите разкриха “цивилка” и съвсем културно беше помолен да напусне сектора. Софиянецът крещеше, че е един от нас, но така и успя да докаже, къде точно живее и други малки подробности около “любимия му клуб”, след като напускаше сектора с привърженици на Ботев Пловдив.

Още за Ботев от днес:

TribunaPlovdivTV HD: Бултрасите по време на Пловдивското дерби

Станимир Стоилов напуска Ботев

Минев: Надявам се да се хвърлим здраво срещу Левски

TribunaPlovdivTV HD: Христов: След изравнителният бяхме длъжни да победим

TribunaPlovdivTV HD: Огнянов: Публиката си изигра ролята, не се виждаше как ще вкараме гол

TribunaPlovdivTV HD: Мъри: След мача с Левски ще обява решението си дали оставам

TribunaPlovdivTV: Сашо Александров: Важна бе победата

TribunaPlovdivTV HD: Н’Дайе и Вандер се сбиха след края на дербито

СНИМКИ И ВИДЕО: Ботев обърна Локомотив за 3 минути в 95-то Пловдивско дерби

TribunaPlovdivTV HD: Феновете на Ботев бият полицай под прикритие в техния сектор (снимки)

TribunaPlovdivTV HD: Стотици „бултраси“ тръгнаха към София от Коматево

Следи всичко след Дербито на България с TribunaPlovdiv.bg.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

 

Подобни

12 Коментара

  1. а до колкото оставката на мъри вече е нормално много слаби мачове се натрупаха да не говора и глупавите коментари след това а за тоя мартин трябва да си мери приказките не редно човек на неговите години така грубо да се изказва не се ли обидихте като на славия ви нарече селски отбор със селски тренор ако ще умни ще разберете дали е правилно

  2. не му права чест че се изказва така до като беше мафиота илия павлов нямахте нищо напротив че парите са от дрога и простетутки тогава всичко бе наред нали ся нашия бил незнам си къв умирайте от яд поне парите не са от дрога и простетутк

  3. Кой Цветков ли…той дето прилича на уранготан! Ако нама пари да дойде аз ще му дам! Или вандер дето има брада и причила на някъв поп!ако нямат пара аз ще им дам!Ари моля ви се кога Марто е вървял с наведена глава!Няма кво да говора тъпа работа сте!Първо като ви вкарахме и викахте оставка а после му скандирахте името ари моля ви се ! :) Тъпа сте! И пловдив не е жълто черен а ЧЕРНО БЯЛ ! :)

    1. Пловдив никога не е бил черно бял,дори и Зума си го е признавал,макар и със половин уста.Но си твърде млад и няма как да знаеш.Това че 10-на години,Ботев беше зле…не прави Локо-то отбора на Пловдив.

    2. кой КОКО ли дето прилица уранготан да не говорим че дава повече пари за певици от колкото за отбора пловдив никога не е бил бяло черен
      даже като ви държеше мафиота илия павлов кои пати бяха само от изнудване простетутки и дрога

  4. Вие не сте никакви Бултраси, Вие сте срам за отбора, това не са феновете на Ботев, не са феновете които подкрепяха отбора във “Б”, “В” група и всички години през които падахме от всеки. Не се наричайте фенове и нямате работа на стадиона, ако някой ще вика против отбора, треньора, ще гони хора от трибуните да седне в сектора за гости. СРАМ МЕ Е ОТ ВАС!!!

    1. подкрепяш ли мъри след тея слаби мачове с тези коментари с тези пари дето разполага дават се пари но се иска и резултати

  5. няма толкова комплексирани хора като вас жълтури,тая статия ония васил смешника ли не знам кой ви е я писал ама е пълна простотия

    1. да бе за вас ли говорите дето умирате от яд че ботев са в пъти по добре от локото , и за това си измисляте че бели пари на дпс но на вас ви благодириха че изгонения от герб да не говорим когато имахте пари от илия павлов дето бяха пари от мафията тогава нямаше проблем

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker