Ботев ПловдивФутбол

Бултрасите: Добре дошъл Любо Пенев. Успех в Ботев!

Днес, точно в 17:30 часа Ботев Пловдив стартира новия подготвителен сезон с тренировка пред близо 200 верни бултраси. Радостната новина от базата е, че отборът вече няма да се води от Станимир Стоилов и екипа му. Постът му като старши-треньор е зает от националния селекционер на България Любослав Пенев.

Бултрасите пожелаваме на новия треньор на любимия ни клуб да направи това, което предшествениците му не успяха – да изгради здрав, мощен и атакуващ отбор, който да мачка за радост на окото на “жълто-черен” Пловдив сини, червени, зелени и пембени, където ги хванат. Да цени клуба и се надяваме искрено да остане в него, колкото може по-дълго, защото знаем, че отбор не се гради за година.

Успех в Ботев Пловдив, Любо.

Снимка и източник: bultras.com

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

  1. Да му пожелаем успех! Какво друго на човек с блестяща визитка като футболист!Идва едно от най големите пердета в българския футбол. Не му пука от нищо. Един от най големите мъжкари в футбола ни!
    Може би от това се нуждаем като отбор!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker